Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Férjem el akart menni a...

Férjem el akart menni a családjához, pár napra. Összevesztünk azon hogy hány napra.?

Figyelt kérdés
Ö azt mondta menjünk öt vagy több napra, én meg azt hogy elég kettő harom max. Én unatkozom ott nagyon. Az ő családja, ő kötődik jobban. A masik, ha ott vagyunk naluk egy (masik varosban), ő el megy egyedül meglatogat par embert, be megy a városba szét nézni, engem sosem hív magával, én maradjak ott naluk. Szóval tegnap mentünk volna de mivel balhé volt lemondtuk. Erre ma azt mondja nekem, hogy mondta az anyjának, hogy én utálom őt, az anyukáját ...mondjuk ilyenről szó sem volt, a 16 év alatt volt pár surlódás, nem mondom, de így letámadni nem gondoltam, hogy képes lesz. Mit tegyek ha igaz az egész családja ellenem lesz. Külföldön élünk.

2022. dec. 29. 22:39
1 2 3 4
 31/31 Darius- ***** válasza:
25%

23- Nem célom, hogy megijesszelek vagy hasonlo, de nem lehet , hogy szemáélyiségzavaros ? Mert nekik céljuk az, hogy kisajatitsanak embereket maguknak, elmarjanak toluk masokat. És irtad, hogy manipulalja az anyjat, vagyis azt mondta, hogy hazudsz.

Tudom, hogy divat itt mindenkire azt mondani, hogy Borderline, de ez most igy erre utal tobb szempontbol.

Igy visszavonom amit irtam korabban, mégis azoknak volt igazuk, akik azt irtak valni kéne.

2022. dec. 30. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!