Fél éve nem beszélek az unokatesómmal mert összevesztünk. Hogy beküljek ki vele?
"és akkor rámir hogy mit védem az egyik lányt meg megfenyegetett hogy vigyázzak magamra"
Ahhoz képest hogy annyit járt hozzád és jóban voltatok, elég nagy tapló lett belőle. Négyen is mondták neki hogy sajnálod hogy az unokatesód? Ki az a négy ember? Nem lehet hogy egy klikk keverte a dolgokat meg? Én a helyedben ha nem mondtam volna ilyet akkor azonnal kiderítettem volna kik azok és szembesítettem volna őket. Egyáltalán beszélsz azzal a 4 emberrel aki ezt mondta? Ha tényleg nem mondtad akkor ebbe az irányba mennék el még most is ha már ehhez egy kicsit késő. Lehet azt hiszi ha hónapokat vársz hogy igaz amit mondtak rólad és sunnyogsz. Mindenképen mielőbb beszélj vele. Az sem mindegy milyen más témák jöttek elő amikor veszekedtetek lehet azok jobban bántották/bántják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!