Mit tudok tenni az unokatesómmal, hogy legyen a régi?
Mióta együtt van a nőjével és született egy gyereke teljesen kifordult magából.
Régen majdnem minden héten mentünk ide-oda, be ültünk sörözni, haverokkam mentünk bulizni.
De azóta semmi, jó ha hetente egyszer el jön legalább sörözni. A bulizást meg se említem már neki.
Nem akar jönni mert inkább otthon marad. Már mindent mondtam neki, de ő nem akar jönni mert az asszonykáját nem akarja meg bántani meg segít inkább otthon.
Szerintem inkább egy nagy papucs lett.
Hogy tudnám rá világítani, hogy legyen újra a régi?
Komoyan elvarnatok, hogy hagyja otthon a feleseget egyedul a nemregen szuletett gyerekevel, mert ti meg a kamaszkorotokat elitek, buliztok, isztok es lereszegedtek?
Gondolj mar bele, ha Te lennel az o helyeben!
Jó lenne ha jóval többet el jönne.
Ha nekem lesz majd egyszer ugyan ez akkor is a barátaim az elsők között vannak és nem hanyagolom el őket egy nőért.
Meg a gyerekedért... ugye.
Kölyök vagy még (szellemileg és szociálisan), majd kiderül, kinövöd-e, vagy egy jó nagy s.fej leszel.
Szégyellhetnéd magad!
Amúgy meg nem gondolod, hogy neki kellemesebb a párjával és gyerekével tölteni az időt nyugiba otthon mint egy füstös, büdös kocsmában ülni?
Természetes hogy ez a fontosabb neki! Az lenne a fura, ha a haverokat tartaná előbbre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!