Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokatesómmal mi lesz?

Az unokatesómmal mi lesz?

Figyelt kérdés
Helló! Megtudtam, hogy az unokatesóm cigizik, középiskolás, rendészetis sulira ment. Az anyja szinte mindent megenged neki, apja külföldön dolgozik. Régebben sokat beszéltünk, de ma már vissza sem ír a facebookon. Olyanokkal haverkodik, akik drogproblémákkal küzdenek. 15 éves fiú. El fogja ba*zni az életét

2014. szept. 13. 19:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Ugye te se szeretned hogy a te dolgaidrol csamcsogjanak a rokonok?
2014. szept. 13. 19:17
 2/19 A kérdező kommentje:
Ha elba*zni készülném az életem, örülnék ha valaki "felébresztene".
2014. szept. 13. 19:19
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
Hát akkor ébreszd fel, bár nem gondolom világtragédiának azt hogy cigizik.
2014. szept. 13. 19:26
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Kissé eltúlzod a dolgot. Attól még senkinek nem ment tönkre az élete, mert 15 évesen elkezdett cigizni. Majd ha tényleg gond lesz, azt úgyis észre fogod venni. Ez még nem gond.
2014. szept. 13. 19:37
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
Maximum az egészsége megy tönkre a cigitől. Jó, hogy nem bátorítjátok, hogy cigizzen nyugodtan, kedves első és második....
2014. szept. 13. 19:48
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A cigi egy dolog.

De rendészeti suliból messzire repül, ha valami balhéba keveredik az új haverokkal, és akkor kereshet mást, ez már nagyobb baj lehet.

MEgértem, hogy aggódsz, az ember ilyen, félti azt, aki közel áll hozzá. Sajnos sokat nem tehetsz azon kívül, hogy figyelsz rá, és ha úgy látod, kell, akkor szólsz egy felnőttnek a casládból.

2014. szept. 13. 20:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsónak köszönöm. Mellesleg iszik, illetve feltehetően herbalozik vagy mit csinál (drog, vagy fű, nem tudom).
2014. szept. 13. 20:05
 8/19 anonim ***** válasza:

Hát ezt sajnos a szüleinek kell megoldaniuk. Ha veled már szóba sem áll, akkor túl sok mindent nem tudsz tenni.

Esetleg szólhatsz az anyukájának, hogy gondok vannak, mellesleg ha nem beszél veled, honnan vagy ennyire jól informált vele kapcsolatban?

2014. szept. 13. 20:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben szólnék neki. LEhet, hogy most rossz néven veszi, és egy ideig ellenséges lesz miatta; viszont ha bajba kerül, eszébe fog jutni, hogy te már az elején akartál segíteni, és legalább lesz, akihez futhat.
2014. szept. 13. 20:12
 10/19 A kérdező kommentje:

"Esetleg szólhatsz az anyukájának, hogy gondok vannak, mellesleg ha nem beszél veled, honnan vagy ennyire jól informált vele kapcsolatban?"

Konkrétan az édesanyám látta munkából hazafelé, hogy cigizik.

2014. szept. 13. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!