Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokatesómmal mi lesz?

Az unokatesómmal mi lesz?

Figyelt kérdés
Helló! Megtudtam, hogy az unokatesóm cigizik, középiskolás, rendészetis sulira ment. Az anyja szinte mindent megenged neki, apja külföldön dolgozik. Régebben sokat beszéltünk, de ma már vissza sem ír a facebookon. Olyanokkal haverkodik, akik drogproblémákkal küzdenek. 15 éves fiú. El fogja ba*zni az életét

2014. szept. 13. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ő baja...

majd kicsapják, azt mehet kőmüvesnek és ott majd ihat, cigizhet

2014. szept. 13. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért a cigi és a herbal között igen nagy különbség van, érdekes, hogy ezt nem írtad bele a kérdésedbe (mármint a herbalt). Mindenesetre maradjunk a ciginél, a legtöbb 15 éves kipróbálja, én is cigiztem anno a lány wc-ben, most mégsem vagyok dohányos, szóval szerintem nem kell túldrámázni ezt a szitut. Nem ír vissza neked? Hát igen, ahogy elnézem te igazi jó gyerek vagy, ő pedig most inkább a "menőbb" srácokkal akar barátkozni, ez van. Szerintem ne ártsd bele magad, ez az ő dolga. Ha azt látod, hogy totál betépve futkos diszkóról-diszkóra akkor majd szólhatsz az anyjának, egyenlőre viszont csak hülyét csinálnál magadból.
2014. szept. 13. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha ilyen kotnyeles vagy, ne csodálkozz, hogy nem ír vissza a facebookon. Nyilván megunta, hogy folyton az anyáskodni akarsz felette. Nem hiszem, hogy attól bárki is "elkallódna", hogy nem beszélget a facebookon a mindenbe beleszóló unokatestvérével.

Mellesleg, hogy a haverjai drogproblémákkal küzdenek, azt csak egy esetben tudhatod biztosan: ha te is benne vagy abban a drogos körben. Szóval?

2014. szept. 14. 08:14
 14/19 A kérdező kommentje:

"azt csak egy esetben tudhatod biztosan: ha te is benne vagy abban a drogos körben. Szóval?"

Ehm, mert esetleg úgy nem lehet megtudni, hogy a mentő vitte el a két illetőt, mert beszedtek "valamit"? :)

2014. szept. 14. 11:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Huh, engem is vitt már el a mentő, akkor most én is drogos vagyok? Ó, nem is gondoltam volna, én azt hittem, a lábam sérült meg. Köszi, hogy felhomályosítottál, hogy akit mentő visz el, az drogos...
2014. szept. 14. 11:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Iskola gyűlés is volt miatta, mert a két illető TUDATOSAN szedett be tudatmódosító szereket. Csak az igazgató nem mondta ki szó szerint, csak burkoltan.
2014. szept. 14. 13:23
 17/19 anonim válasza:

Ahogyan már előttem is írták: A cigizés nem olyan nagy probléma, hiszen mindenki kipróbálja. És ha a barátai "ilyenek" ( most én is inkább burkoltan fogalmaznék )?

Attól még nem biztos, hogy ő is az. "Feltehetően".

Te talán örülnél, ha az egyik unokatestvéred minden titkodat kiteregetné egy honlapon ( attól függetlenül, hogy ez egy anonim oldal) ,a személyes titkaidat, káros szenvedélyeidet, csak azért, mert nem írtál vissza fb-on? Mondhatom ( attól hogy azzal indoklod, hogy " aggódsz érte") ez a te jellemedről is árulkodik.

2014. szept. 14. 20:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Komolyan, miért kell mindent kifordítani?

" mert nem írtál vissza fb-on"

Rohadtul nem ez a problémám, hanem hogy MAGÁNAK ÁRT. De fordítsatok ki mindent, jó magyarhoz méltóan :))))

2014. szept. 15. 16:01
 19/19 anonim válasza:
Ennyi köcsögöt.. Már elnézést. Inkább védik a cigis drogos unokatesót meg szidják azt aki segíteni akar rajta. Gratulálok.....
2014. okt. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!