Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Férjem el akart menni a...

Férjem el akart menni a családjához, pár napra. Összevesztünk azon hogy hány napra.?

Figyelt kérdés
Ö azt mondta menjünk öt vagy több napra, én meg azt hogy elég kettő harom max. Én unatkozom ott nagyon. Az ő családja, ő kötődik jobban. A masik, ha ott vagyunk naluk egy (masik varosban), ő el megy egyedül meglatogat par embert, be megy a városba szét nézni, engem sosem hív magával, én maradjak ott naluk. Szóval tegnap mentünk volna de mivel balhé volt lemondtuk. Erre ma azt mondja nekem, hogy mondta az anyjának, hogy én utálom őt, az anyukáját ...mondjuk ilyenről szó sem volt, a 16 év alatt volt pár surlódás, nem mondom, de így letámadni nem gondoltam, hogy képes lesz. Mit tegyek ha igaz az egész családja ellenem lesz. Külföldön élünk.

2022. dec. 29. 22:39
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az én családomat nem látogatjuk több éve, mert már nem élnek. Távoli rokonal már nem tartom a kapcsolatot, így neki semmilyen fomában nem kell alkalmazkodnia. Ja, és azt mondta, hogy soha többet ne menjek hozzájuk.
2022. dec. 30. 06:46
 22/31 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem egyértelmű, hogy provokál a férjed, egyre kellemetlenebb helyzetekbe hoz, lexarja a teljesen jogos elvárásaidat. Én azért, ahogy 14-es tanácsolta, tisztáznám anyukájával, hogy nem utálod őket, csak nem szeretnél annyi napra menni, mint a férjed, elmondhatod, hogy nem tetszik, hogy a férjed ilyenkor magadra hagy, meg hogy nem szól időben a látogatásról, fel sem tudsz készülni, azt sem érzed korrektnek, hogy családostul több napra rájuk telepedtek. Ha a férjeddel lehet normálisan kommunikálni, akkor neki is mondd el mindezt, de nagyon úgy tűnik a le írásodból, hogy egy sértett 8 éves szintjén kommunikál, önző, a végtelenség elvárja, hogy mindenki alkamazkodjon hozzá, és más gondok is lehetnek ezzel a házassággal. A helyedben komolyan elgondolkoznék vagy a párterápián, vagy a váláson.
2022. dec. 30. 07:39
 23/31 anonim ***** válasza:
98%

1. nem kell vele menni, én sem járok a párom családjához mindig, amikor ő

2. Akkor elkezte mondani, hogy az ő anyja jobb nagymama mint az en anyukam volt - szerintem itt meg a többi beszólásánál összecsomagoltam volna a cuccaimat és lelépek a pitsbe

2022. dec. 30. 07:55
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
De ez én vagyok, te nem fogsz, csak sopánkodsz, és tűrsz tovább.
2022. dec. 30. 07:56
 25/31 anonim ***** válasza:
86%

20-as, a kérdező 16 éve! él ebben a fostalicska kapcsolatban, mégsem válik, hanem inkább ide írkál. Most őszintén, mégis mit mondjunk neki?

16 év nem elég kiismerni egy másik embert? 3-5 is, ha odafigyelsz rá.

2022. dec. 30. 07:57
 26/31 anonim ***** válasza:
87%
Anyagilag meg tudnád oldani válás után az életeteket? Ha igen, akkor nincs más dolgod, csak megmondani a férjednek, nem kell gyávának lennie, ha válni akar, azt mondja, ne játssza a hülyegyereket. Arra megy ki a játék, hogy kicsinálja az idegeidet, a végére vagy a bábuja leszel, vagy a válóperre már azt sem tudod, merre vagy arccal, aláírsz bármit, csak szabadulj. Addig lépj a saját érdekedben, míg van benned erő. A gond amúgy a sok okos vélemény ellenére nem a házasságoddal van, hanem a férjed személyiségével. Azt pedig úgy hozta, csak a korral erősödik. Ezért nem látszik az eleján, ne okold magad. Jobb nem lesz, dönts, hogy akarsz-e majd egy bunkó vénember kapcája lenni.
2022. dec. 30. 08:01
 27/31 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen férjtől óvjon mindenkit a sors. A férjed nem szeret, remélem ez átjött.
2022. dec. 30. 08:34
 28/31 anonim ***** válasza:
98%

Igen, összevesztetek.

Nincs szeretet a részéről. Nem is volt szerintem. Csak mivel neked sincs önszereteted-,különben már meghúztad volna a határokat-, nem vetted észre.

Most van egy tiszta pillanatod, ezért született a kétségbeesett "kérdés".

Kész vagy nélküle berendezkedni az életre? Ha igen, tudod mit kell tenni.

Ha nem, akkor kár kérdést kiírni.

2022. dec. 30. 09:10
 29/31 anonim ***** válasza:
74%
Mért Nem Válsz? Mértnem váltál eddig!!! Nincs más mondanivalónk.
2022. dec. 30. 09:49
 30/31 anonim ***** válasza:
97%
Tökegyedül vagy, ugye? Nincs senkid aki támogatna legalább abban, hogy az érzéseid jogosak? Ő az egyetlen akire támaszkodhatnál? A külföld az messze van? Más jogrendszer van mint Magyarországon?
2022. dec. 30. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!