Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Férjem el akart menni a...

Férjem el akart menni a családjához, pár napra. Összevesztünk azon hogy hány napra.?

Figyelt kérdés
Ö azt mondta menjünk öt vagy több napra, én meg azt hogy elég kettő harom max. Én unatkozom ott nagyon. Az ő családja, ő kötődik jobban. A masik, ha ott vagyunk naluk egy (masik varosban), ő el megy egyedül meglatogat par embert, be megy a városba szét nézni, engem sosem hív magával, én maradjak ott naluk. Szóval tegnap mentünk volna de mivel balhé volt lemondtuk. Erre ma azt mondja nekem, hogy mondta az anyjának, hogy én utálom őt, az anyukáját ...mondjuk ilyenről szó sem volt, a 16 év alatt volt pár surlódás, nem mondom, de így letámadni nem gondoltam, hogy képes lesz. Mit tegyek ha igaz az egész családja ellenem lesz. Külföldön élünk.

2022. dec. 29. 22:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Ja értem. Akkor a férjed a dedós, aki egyszerűen nem érett a kapcsolatra. Én sem mennék a helyedben.
2022. dec. 29. 23:32
 12/31 A kérdező kommentje:
"hogy előtte legalább pár nappal szóljon róla, vagy ne kérje hogy az egész család menjen vele." - pontosan. Egyebkent az ő testvére legtöbbször egyedül megy őket latogatni, pedig ő is házas. Nem tudom nekünk miért kellene kísérgetni. Meg miért kell végletekben gondolkodni.
2022. dec. 29. 23:32
 13/31 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezt 16 év alatt nem sikerült megoldani, akkor itt sajnos a váláson kívül nem sok "megoldás" van.
2022. dec. 29. 23:39
 14/31 anonim ***** válasza:
89%

Amit tehetsz:

1. Felhívod anyósákat, és megmondod, hogy a fiacskájuk egész egyszerűen hazudott. Bedurcizott, amiért nem akartál egy hétre menni, és most alaptalanul azt terjeszti rólad, hogy utálod őket. Majd elmondod a tényeket, hogy arról van szó, hogy neked kellene egy kis egyedüllét is, és ameddig ott vagytok, ő egyébként is tojik rád.

2. Ultimátumot adsz a férjednek. Vagy elkezd felnőttként viselkedni, vagy otthagyod.

Amúgy meg nem értem, miért kell az ilyen kapcsolatokat fenntartani? Nem tudom, mikor kezdődött a probléma, de meg lennék lepődve, ha csak 1-2 hónapja, vagy éve. Ilyen helyzetekben szinte mindig kiderül, hogy igazából már a kapcsolat elején is komoly gondok voltak, csak "valahogyan mindig megoldottuk". Csak az nem megoldás, ha a szőnyeg alá söpörjük a problémát. Egy ideig lehet, aztán meg burul minden.

2022. dec. 29. 23:47
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
Ne az anyóst hívd, hanem a válóperes ügyvédet! Konkrétan nulla ok van arra, hogy együtt éljetek, arra is nulla ok volt, hogy egyáltalán összeházasodjatok. Mért tetted ezt magaddal? "-Akkor még nem volt ilyen." Dehogynem!
2022. dec. 29. 23:49
 16/31 anonim válasza:
88%

Nincs bajom a parom csaladjaval, de en egy teljes napot sem birnek ki veluk, nemhogy 5 vagy több napot.

Egyebkent meg ha ott vagytok, es o megy nelkuled mindenhova te meg uljel otthon az anyjaval, akkor minek mesz oda egyaltalan? En nem mennek. Egyebkent meg a leirtak alapjan nagyon mocskos parod van.

2022. dec. 29. 23:53
 17/31 Darius- ***** válasza:
76%

A férj latogatja a csaladod ? Mert ezt nem tudjuk igy azt sem mennyire jogos az elvarasa feléd.

Nyilvan szimplan ennyi még nem valo ok, ahogyan néhanyan irtak, akiknek rossz kapcsolataik lehettek a multban, talan megmentheto a kapcsolatod ugy, hogy gatyaba razod nemcsak ot, hanem a csaladjat is, hogy megtudjak téged nem lehet rancigalni ide-oda és a szabadsagjogokat tartsak tiszteletben.

Hajra. BUÉK.

2022. dec. 30. 01:36
 18/31 anonim ***** válasza:
19%

Kedves válaszolók!

Ne csináljunk már úgy, mintha ti mindig mindent előre tudtatok volna, és mindig mindenre azonnal reagáltatok volna, ti kis tökéletesek.

Köszi.

2022. dec. 30. 01:36
 19/31 anonim ***** válasza:
88%
Lakjon örökre anyucival.
2022. dec. 30. 03:01
 20/31 anonim válasza:
91%
En azt tudom tanacsolni neked , hogy szepen higgadtan mondd el a ferjednek a problemadat . Amit mellesleg teljesen megertek . Te most nem szeretnel menni , neha vele tartanal esetleg , de nem mindig. Neked is van eleted , ha Mar a gyerekek is nagyobbak , OK is eldonthetik akarnak e menni . Megkerhetned szepen , hogy ne allitson olyanokat , amiket te nem is mondtal , mert ezzel nem segit a helyzeten csak szitja a feszultseget . Neki miert jo ez ? Es legyen kedves ne igy beszeljen a edesanyadrol , mert jar a tisztelet neki is ! Neked ez nagyon banto .Tiszteljen Mar teged is ! Legyel hatarozott de ne arrogans es flegma ! Allj ki magadert !Remelem sikerul megoldani a problemat ! 😊
2022. dec. 30. 04:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!