Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Unokabáttyám letiltott egy...

Unokabáttyám letiltott egy játék miatt, ilyenkor mizu?

Figyelt kérdés
Tehát van a LOL, lolozunk meg minden. 1v1 volt, nyerésre állt aztán visszahoztam nexustól (a legvégétől). Aztán közölte hogy ez miatt nem jön majd soha sehova és letiltott mindenhonnan, mert elvileg olyan szabályt szegtem meg amit nem is közölt velem, csak neki bevett szokása. Nem nagy gond nekem, de érdekelne a ti véleményetek, vagy hogy ez tényleg egoizmusnak tudható be hogy nem tudott veszteni?

2022. okt. 22. 17:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%
Én nem LOL-ozok (nagyon nem is ismerem), de aki egy szimpla online játék miatt letiltja a másikat és így besértődik, annál vannak gondok.
2022. okt. 22. 19:08
 12/19 A kérdező kommentje:

Amúgy engem érdekelnek a mentális problémák, tehát szívesen fejtegetném milyen gondjai vannak mentálisan puszta kíváncsiságból. És hogy milyen build, stb-vel nyertem azt küldöm is. [link]

Mire a nexusomhoz ért lett meg a first itemem, onnantól kezdett el megfordulni a helyzet.

2022. okt. 22. 19:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Hátna xd Sokszor megkapom hogy fura vagyok, meg én gondolom szarul. Biztosra megyek érted xd
2022. okt. 22. 19:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Uhh ez a build nagyon rossz. Galeforce tök hasztalan tankok ellen, dark harvest szintén. Így nem is csodálom hogy kikapott. Legalább lord dominikja az van, de botrk-t kellett volna rusholnia, úgy garantáltan más lesz a sebzése rád.
2022. okt. 22. 19:21
 15/19 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem kapcsold ki a gépet aztán menj ki futni, biciklizni egyet. Olvass egy könyvet,tanulj nyelvet vagy keress egy csajt magadnak akivel lehet értelmes dolgokról beszélgetni. Zárj ki olyan embereket az életedből mint az unokabátyád. Ha így haladsz 35 éves korodra nem lesz egy ép agysejted sem, az ostoba játékok miatt.
2022. okt. 22. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Galeforce, Collector egy Leona ellen, ráadásul Dark harvest Caitlynen :'D meg mintha Leona mides champ lenne xd

Na nyilván nem a te hibád, ráadásul ő még meg is szegte a saját szabályait (amik csak azért voltak, nehogy te nyerj). Örülj neki, hogy a szemét kivitte saját magát.

2022. okt. 22. 19:27
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha ez elsz éelted legnagyobb gondja, boldog ember leszel angyon.
2022. okt. 22. 19:57
 18/19 anonim ***** válasza:
34%
Valami hasznosat csinálj, mondjuk kertészkedj . Lehet ásózni .
2022. okt. 22. 20:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem épp ez a legnagyobb baj az életben, de mára számomra ez volt xd
2022. okt. 22. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!