Hogyan tudnám egy nagyon kedves családtagomat leszoktatni
a játék (számítógép, tv) függőségéről? Úgy hogy
a legkevésbé bántsam meg
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 08:50
1/6 anonim válasza:
Sehogy, itt nem lehet cukinak es aranyosnak lenni. Kemeny fellepessel es ha kell, a gep elkobzasaval.
Persze az sem mindegy, ki ez a csaladtag. Mert a gyereked vagy hazastarsad eseten fel lehet igy lepni, de kulonelo testver, szulo, unokabaty, stb eseten nem.
2014. aug. 4. 08:59
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen meg fog haragudni, mert arról akarod leszoktatni, ami most számára az egyik legfontosabb dolog - sajnos -.
Talán szervezz közös programokat, hátha elmegy veled. Ilyen alkalmakkor elbeszélgethetsz vele, mit is jelent számára a hobbija és miért jó érzés, ha ennyire feladja érte a magánéletét.
2014. aug. 4. 09:01
3/6 anonim válasza:
Apukám anno kidobta az ablakon a monitort (szerencsére senkire se esett rá), de a testvéremnek semmit sem ért. Akkor volt 18 éves, érettségi előtt (ennek 12 éve) és semmit sem tanult, játszott éjjel-nappal. Később kinőtte, ahogy dolgozni kezdett, nem volt rá annyi ideje. Most már csak netfüggő, folyamatosan online pl. FB-on, meg ilyenek, de ezt ki lehet bírni.
2014. aug. 4. 09:09
4/6 A kérdező kommentje:
páromról van szó, sokan mondták hogy függő de én nem vettem észre vagy csak nem akartam észrevenni mert vizsgák elött álltam és rengeteget tanultam, de már belátom hogy nemjó ez így tenni kell valamit. nagyon szeretem őt, de a családomat is szeretem és őket nagyon zavarja meg nem mehet így tovább ha komolyra fordulnak dolgok kettőnk között, eljegyzés esküvő stb nem akarok én mindent csinálni helyette amíg ő játszik. csakhát szeretem és elfogult vagyok vele szemben.
2014. aug. 4. 10:19
5/6 anonim válasza:
El kell menj szakemberhez, és ő megmondja Neked. Háziorvos, addiktológus, családsegítő, 12 lépéses program.
Én az addiktológushoz mennék, ha az nincs, akkor családsegítőbe és 12 lépéses programba. Van addiktológiai konzultáns is, ővele tudsz információt cserélni ezekről a lehetőségekről.
2014. aug. 4. 10:23
6/6 anonim válasza:
NA FIGYELj én is eddig gép függő voltam ez a játék volt az:Transformice!Na én ugy szoktam le ha ez nem történt volna meg tuti nem szoktam volna le.Feltörték a fiókomat 53-as szintű voltam az már egy jó fiók.ÉS FELTÖRTÉK!Egész nap sirtam majdnem agybajt kaptam.Gondoltam lehet a sors akarta igy a tanulásom miatt hisz nemsokára itt a suli amugy 2 évbe tartott mire 53-as szintűvé tettem.Most már nem is nagyon érdekel ez most történt:2014,07.21 én
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!