Unokabáttyám letiltott egy játék miatt, ilyenkor mizu?
Nem feltétlenül egoista, csak nem tud veszteni, most úgy érzi megaláztad, mert jobb voltál nála és csak keresi a kibúvót, mivel tudná megmagyarázni, miért vesztett.
Majd elfelejti, hagyjad. De többet ne játsz vele, mert mindig így fog hisztizni.
Fhú... :D
Hát.. én örülnék is, hogy innentől nem kell vele egy levegőt szívnom. :D
Nem tudom, hány évesek vagytok, de ez már 10 éves korban is vérciki.
A játékoknak meg megvannak az egzakt szabályai. Ez a "kreálok még 25 szabályt azért, hogy nekem jobb legyen" dolog meg... hagyjuk már. :D Főleg, hogy a szabályai nem is egyértelműek. Ez olyan, mint amikor általánosban fociztunk, és szabály volt, hogy "nem lehet erőset rúgni". Aztán ha unszimpi gyerek lőtt gólt, akkor ráfogták, hogy érvénytelen, mert erőset rúgott. Ez ugyanaz a kategória.
Egy multiplayer játékban meg betarthatatlan hülyeség egyéni szabályokat hozni.
Nem vágom hol vétettem helyesírási hibát, de köszönöm hasznos hozzászólásod.
Többieknek meg köszönöm, sejtettem hogy nem ez a normális.
Persze, hogy nem normális, hogy lenne már az? :D
Komoly indulatkezelési, és szociális problémái vannak, gyanítom, ő az, aki csak azokkal barátkozik, akik hagyják magukat elverni.
Nem vágom hol vétettem helyesírási hibát,
Na, hát ezért jó, hogy most végre lesz időd erre. Keresd meg!
#8: Általában azok szoktak a másiknak mindenféle kikötéseket tenni, meg egy vereség után már beteges szinten másokat hibáztatni, akik nem jó játékosok, és emellett komoly indulatkezelési problémáik vannak. Sőt, gyakran már klinikailag függők is. Már nem azért játszanak, mert abban örömüket lelik, hanem mert kényszert éreznek rá. És mivel ez már nem szórakozás, hanem kényszer, fokozottan frusztrálja őket a vereség.
Szóval a gondok több szempontból is komolyak. De ez már nem a kérdező hatásköre. Nem neki kell megoldania a rokonság mentális problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!