Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak nekem fura, hogy bizonyos...

Csak nekem fura, hogy bizonyos családok társasoznak, kártyáznak karácsonykor? Mi beszélgetünk, filmezünk főként.

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 15:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Biztos van a világon legalább egy ember rajtad kívül akinek szintén fura. Szóval a válasz: nem
2020. dec. 26. 15:45
 2/29 anonim ***** válasza:
99%
miért lenne baj? ők ezt szeretik csinálni, ti meg azt
2020. dec. 26. 15:48
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Miért lenne fura? Az is családi elfoglaltság, és nem szerencsejáték, csak sima játék.
2020. dec. 26. 15:49
 4/29 anonim ***** válasza:
98%
1-es :DD
2020. dec. 26. 15:57
 5/29 anonim ***** válasza:
98%

Majd 8 milliárdan vagyunk, szóval biztos akad olyan, aki szerint még fura.

Nekünk a társasok konkrétan megmentették a családi kapcsolatunkat, nagyon összehangoltak minket és a kommunikatív játékok segítettek megérteni a másik lelki és gondolkodásvilágát.

Nyilván lehetne mondani, hogy ha leülünk beszélgetni, elérhetnénk ugyanezt... de nekünk ez a megoldás volt kézenfekvőbb és így tudtunk olyan témákat is megvitatni amit mondjuk soha máskor nem tudnánk.

Mondjuk furcsa nekem, hogy a társast tartod rendkívüli cselekedetnek, míg a film témát nem :) Hisz a filmnél még annyira se hangolódunk egymásra mint egy társasnál, ahol együtt dolgozunk vagy épp egymás ellen - de játékosan egymás ellen.

2020. dec. 26. 15:57
 6/29 anonim ***** válasza:
98%
Mi mindig társasozunk, nekem az a furay ha valahol nem ezt teszik, hanem tv-znek. Beszélgetni meg társasozás közben szoktunk
2020. dec. 26. 16:02
 7/29 anonim ***** válasza:
97%
De mi a fura benne? A társas, kártya társas program, nyilván akkor csinálják az emberek, ha társaságban vannak és a karácsony pont ilyen.
2020. dec. 26. 16:08
 8/29 anonim ***** válasza:
96%
Én bármelyiknek örülnék, itt csak alkoholista szülő van meg állandó balhé és veszekedés.
2020. dec. 26. 16:09
 9/29 anonim ***** válasza:
95%

Idén végre már 2 gyerekünk is elég nagy ahhoz, hogy értelmes társasokat tudjunk játszani együtt, alig vártam. :)

Eddig mi is filmeztünk főleg.

2020. dec. 26. 16:12
 10/29 A kérdező kommentje:
Mi az eletben nem jatszottunk soha semmit. Mindenkinek mas a csaladja. Nalam alapbol nem birjak egymast annyira szuleim, es vannak szakadekok is a csalad tagjai kozott. Viszont filmezni mindenki szeret.
2020. dec. 26. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!