Hogyan tudjak huzamosabba ideig beszélgetni a barátom apjával, úgy, hogy ne álljon be az a bizonyos kínos csend?
Jómagam részéről a TV-nézést nem sorolom az emberi kapcsolatok közé,
ezért javaslatom, valahogy (kerülő úton, de személyes beszélgetés alapján) tudd meg, mi érdekli őt, biztosan találtok közös témát.
Réges régen erre találták ki a házi áldást.
Amint bemész hozzájuk egy feles arra hogy sikeres volt az út, egy feles a házigazda egészségére és egy feles az alkalomra, amiért összejöttünk. Hidd el, 3 feles után már nem fogod feszélyezve érezni magad.
Hát mindenféle kommentek jöttek, köszönöm mindenkinek a segítséget! Alapvetően én sem sorolom a TV-zést az emberi kapcsolatok közé, de ha ennyire nem találunk témát, valóban jól jönne, szóval lehet ez lesz.
Valaki írta, hogy lehet, hogy nem vagyok egy nagy beszélgetős típus. Igazából az vagyok, csak ha felhoznám a saját kis témáimat, nem hiszem, hogy tudnánk róla csevegni mindketten... Sok embert nem érdekel a szövegem.
Utolsónak is köszönöm szépen, de undorító dolog az alkohol segítségét kérni BÁRMILYEN problémában szerintem. Persze azért köszönöm még1x! 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!