Csak nekem fura, hogy bizonyos családok társasoznak, kártyáznak karácsonykor? Mi beszélgetünk, filmezünk főként.
Ahol bírják egymást az emberek, ott komfortosnak és szórakoztatónak érzik a közös játékot, az eközbeni ugratásokat, összetartást, cinkeléseket.
Nálatok "nem bírjàk egymást" a szülők, ott ez nyilván nem lenne valami kellemes.
Máshol vagy bírják egymást vagy már nem élnek együtt azok, akik nem bírják egymàst, úgyhogy nem kell némán képernyőt bámulni, amit az okostelefonok/tabletek mellett amúgy is a kelleténél többet csinál szinte mindenki, és sajnos jobban elszigeteli az embereket egymástól, ami nem jó. Karácsonykor kütyümentességre törekszünk, társasozunk, akik tudnak: kártyáznak, olvasunk egymásnak (felnőtt a gyereknek...jellemzően), videotelefonálunk azokkal, akikkel máskor együtt lennénk, de most nem lehet. Szerintem ez nem fura.
Az tényleg fura, hogy neked van a saját szavaid alapján egy legalább enyhén diszfunkcionális családod, és te tartod furának, hogy máshol máshogy vannak a szokások :)
Az én családom is diszfunkcionális valamilyen szinten, de eszembe sem jutna feltenni egy olyan kérdést, hogy "Csak nekem fura, hogy más családoknál nem váltak el a szülők és rángatták egymást bíróságra anyagi hülyeségek miatt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!