Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak nekem fura, hogy bizonyos...

Csak nekem fura, hogy bizonyos családok társasoznak, kártyáznak karácsonykor? Mi beszélgetünk, filmezünk főként.

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 15:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
36%
Nekem az a fura, hogy valaki szereti a karácsonyt. És hogy ennyire családiasan ünneplik O.o
2020. dec. 26. 16:15
 12/29 A kérdező kommentje:
En szeretni szeretem, csak sok maceraval jar. Rokonok nincsenek, igy legalabb ajandekokat csak egymasnak veszunk, nem ilyen 20-30.unokatesonak vagy nagyneninek. Most covid miatt amugy is szuk korben unnepeltunk. :)
2020. dec. 26. 16:18
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
És arra mèg nem gondoltál, hogy inkább az a fura amikor anya meg apa “nem bírják” egymást és inkább nézik a tv-t mert azt lehet szépen csendben? Szerintem a társasozással semmi baj nincs, az év bármely napján játszuk, amikor csak kedvünk támad.
2020. dec. 26. 16:21
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
Ez rendben van, a te családod ilyen, de mi abban a fura, hogy más család meg nem?
2020. dec. 26. 16:21
 15/29 anonim ***** válasza:
73%
Mi abban a fura? Mi beszélgetünk is, filmezünk is, de pont most Marsot Terraformálunk. Akkor mi mik vagyunk? Furák vagy se?
2020. dec. 26. 16:52
 16/29 anonim ***** válasza:
97%
Mi is társasozni, kártyázni szoktunk
2020. dec. 26. 16:55
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

Ahol bírják egymást az emberek, ott komfortosnak és szórakoztatónak érzik a közös játékot, az eközbeni ugratásokat, összetartást, cinkeléseket.

Nálatok "nem bírjàk egymást" a szülők, ott ez nyilván nem lenne valami kellemes.

Máshol vagy bírják egymást vagy már nem élnek együtt azok, akik nem bírják egymàst, úgyhogy nem kell némán képernyőt bámulni, amit az okostelefonok/tabletek mellett amúgy is a kelleténél többet csinál szinte mindenki, és sajnos jobban elszigeteli az embereket egymástól, ami nem jó. Karácsonykor kütyümentességre törekszünk, társasozunk, akik tudnak: kártyáznak, olvasunk egymásnak (felnőtt a gyereknek...jellemzően), videotelefonálunk azokkal, akikkel máskor együtt lennénk, de most nem lehet. Szerintem ez nem fura.

2020. dec. 26. 17:12
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk én a helyedben nem más családokat szólnék meg burkoltan, ha nálatok ez a helyzet.
2020. dec. 26. 17:44
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Az tényleg fura, hogy neked van a saját szavaid alapján egy legalább enyhén diszfunkcionális családod, és te tartod furának, hogy máshol máshogy vannak a szokások :)

Az én családom is diszfunkcionális valamilyen szinten, de eszembe sem jutna feltenni egy olyan kérdést, hogy "Csak nekem fura, hogy más családoknál nem váltak el a szülők és rángatták egymást bíróságra anyagi hülyeségek miatt?"

2020. dec. 26. 17:52
 20/29 anonim ***** válasza:
51%
Hat nekem a filmnézés fura karácsonykor.
2020. dec. 26. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!