Férjem autóbalesetben halt meg több éve. Fiam akkor 2 éves volt, most14. Éjjelenként fiam álmában különös hangokat ad bizonyos időpontokban. Lehetséges -e, hogy az édesapja nem tudta elengedni, és ő beszélget vele ilyenkor? Lehetséges ez?
Minden elképzelhető.
Tudnék mesélni...
Hát igazából sajnos lehetséges. Sok szellem nem megy át a túlvilágra, itt maradnak inkább a szeretteikkel, ami nem jó dolog hiszen nekik már nem itt van a helyük.
De kérdezd meg e fiadat, hogy ő mit gondol a dologról mert lehet, hogy ilyenről szó sincs. Szóval amíg nem vagy biztos benne addig ez csak egy feltételezés, amit írtam.
Apám cimborájának a felesége feladta az életét sajnos és utána voltak dolgok a férjével. Pl. hívták mobilon a férjt, beszélgettek és közben csörgött a vezetékes is. Megkérte a férj, hogy tartsa a vonalat, felvette a vezetékest és az volt a vonal másik felén, akivel mobilon beszélt.
A felesége leginkább a mobilon "jelentkezett" különös módokon, de később kiderült, hogy annyira szerette a férjét, hogy nem volt képes rendesen elmenni.
Később tanácsoltuk neki, hogy fogadjon fel egy "szellem űzőt", vagy mit (nem tudom pontosan) és segítsen neki eltávozni tisztességgel.
Párom régi munkahelyén volt egy médium, aki Keresztelő Szent Jánost rengetegszer megidézte különösebb gond nélkül.
Ezzel kapcsolatos kedvencem :)
" - És ki a főnököd?
- Hát Ő!"
Minden éjjel ugyanakkor érünk az alvás bizonyos fázisába.Akinél fix a napirend,annál pláne nyomonkövethető.
Az ilyen szellemesdi hülyeség-mondom ezt,úgy,hogy vallásos vagyok-szerintem ne agyalj ilyenen,pláne a fiadat ne húzd bele,nagyon érzékeny korban van most.Mintha inkább te nem tudnád elengedni az apukát.Van kapcsplatod?Van testvére a fiadnak?
Ha úgy látod nyugtalanul alszik vidd el az alvásklinikára,háziorvos segít.
A filmekkel ne keverjük az életet.Azok szórakoztatásra készültek(pl Szellemekkel suttogó-én is nézem néha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!