Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Unokatesóm egyáltalán nem fogadja el a gyereket.
Unokahúgom még viszonylag kicsi, nyolc éves. A terhességem elején még örült nagyon a babának, de amint kideült, hogy fiú, nem lány, szinte bánja, hogy van. Azt hittük, majd változik, ha meglesz, de nem. Ez folyton kellemetlen helyzeteket teremt, mert a szüleivel, testvéreivel jóban vagyunk, találkozunk.
Ti hogy kezelnétek ezt? Ne értsetek félre, én nem várom, hogy imádja, de a fiam már nem olyan kicsi, menne a másik gyerekhez játszani, menne hozzá folyton, és félek, ha nagyobb lesz, nem fogja érteni, miért nem szereti őt ennyire. Hogy értetem meg majd vele? Vagy mit lehetne tenni? A gyereket nem hagyhatom addig másra, mert akislány családja meg akarja látni nagyon is. Akinek bármi hasonlóban volt része, adna tanácsot? Amúgy én nem erőltetem rá a babát csöppet se, szerintem az ártana még jobban.
Hát ebből magyobb balhé is lehet.
Nem szólnak rá a szülei sem mert sír? Akkor ha a te gyereked miatt kellene rászólni még te kerülsz kellemetlen helyzetbe, mert a nyoléves kislány nem sírhat miattatok. Igazából legjobb lenne, ha kiderülne, a szülők hogyan akarják kezelni a helyzetet mert ha sehogy akkor jobb előbb megtudni mint később amikor már neked is több elvárásod van és jobban fog fájni az elutasítás.
Remélhetőleg változni fog. Amikor a legkisebb húgommal volt várandós anyám, a nagyobbik húgom közölte, hogy ha fiú lesz, "kidobja az ablakon". Ekkor volt 5 éves.
Most a húgom 15 éves és bármit megadna egy öccsért. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!