Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy kezelnétek ezt a...

Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Unokatesóm egyáltalán nem fogadja el a gyereket.

Figyelt kérdés

Unokahúgom még viszonylag kicsi, nyolc éves. A terhességem elején még örült nagyon a babának, de amint kideült, hogy fiú, nem lány, szinte bánja, hogy van. Azt hittük, majd változik, ha meglesz, de nem. Ez folyton kellemetlen helyzeteket teremt, mert a szüleivel, testvéreivel jóban vagyunk, találkozunk.

Ti hogy kezelnétek ezt? Ne értsetek félre, én nem várom, hogy imádja, de a fiam már nem olyan kicsi, menne a másik gyerekhez játszani, menne hozzá folyton, és félek, ha nagyobb lesz, nem fogja érteni, miért nem szereti őt ennyire. Hogy értetem meg majd vele? Vagy mit lehetne tenni? A gyereket nem hagyhatom addig másra, mert akislány családja meg akarja látni nagyon is. Akinek bármi hasonlóban volt része, adna tanácsot? Amúgy én nem erőltetem rá a babát csöppet se, szerintem az ártana még jobban.

2018. júl. 14. 19:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Hmm...való igaz, hogy a kislánynak mindent szabad, amit csak akar. Baromi nehéz a kedvére tenni, meg rászólni sem lehet, mert sír.
2018. júl. 14. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Hát ebből magyobb balhé is lehet.

Nem szólnak rá a szülei sem mert sír? Akkor ha a te gyereked miatt kellene rászólni még te kerülsz kellemetlen helyzetbe, mert a nyoléves kislány nem sírhat miattatok. Igazából legjobb lenne, ha kiderülne, a szülők hogyan akarják kezelni a helyzetet mert ha sehogy akkor jobb előbb megtudni mint később amikor már neked is több elvárásod van és jobban fog fájni az elutasítás.

2018. júl. 14. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Erre mondják, hogy ami nem megy, ne erőltessük. A nyolcéves kislány nem akar a kisfiúval játszani. Van az úgy, ez az ő döntése. A fiad meg majd kénytelen lesz tudomásul venni, semmi baja nem lesz tőle, hogy megtapasztalja, hogy van, aki nem érdeklődik iránta. Nem kell magyarázkodni, a két gyerek elintézi egymás közt.
2018. júl. 14. 20:30
 4/7 leértékelt válasza:
100%
Ha jó kapcsolatban vagytok idővel elfogja fogadni, ha mégsem akkor ez van. Nem lehet senkibe szeretetet önteni.
2018. júl. 14. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem is akarom erőltetni, de ezt már leírtam egyszer részletesen.
2018. júl. 14. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
97%

Remélhetőleg változni fog. Amikor a legkisebb húgommal volt várandós anyám, a nagyobbik húgom közölte, hogy ha fiú lesz, "kidobja az ablakon". Ekkor volt 5 éves.

Most a húgom 15 éves és bármit megadna egy öccsért. XD

2018. júl. 15. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Szokj hozzá, hogy nem a gyereked körül forog a világ, és nagyon sok olyan ember lesz még a hátralévő életében, aki utálni fogja. Mint most az unokahúgod. Ne erőszakold rá a kölyköt, hagyd már békén.
2018. júl. 18. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!