Hogyan lehet védekezni “proli” rokonokkal szemben?
Nem lecsúszott, alkoholista trógerekre gondolok.
És attól még senki sem lesz proli, hogy nincs diplomája vagy falun él vagy fizikai munkát végez.
A szituáció a következő:
Mondunk egy tényt vagy történést
Vettünk egy kocsit -> nektek miből van új kocsitok? -> vettük-> ennyit kerestek a) persze, ahol nincs gyerek/egy gyerek van b) bezzeg, ahol nincs diákhitel, mert titeket tudtak anyagilag támogatni egyetemistaként, bezzeg a Józsi is volt olyan okos, csak neki nem fizettek ki a nyelvvizsgat meg a kulon biologiat közèpiskolában
Másik példa:
Voltunk színházban -> bezzeg ti lakasban eltek, csaladi hazban nem tudtnatok szinhazba menni, johetnetek ide dolgozni, akkor nem lenne ennyi szabadidotok
Fozok egy kavet-> nespressotok van? -> igen -> mennyi egy ilyen? -> 30.000 forint -> a lefozott kave nem ugyanolyan jo
Ehhez hasonló beszélgetesek mennek újra és újra. Szülõ a gyerekkel, testvér a testvérrel.
A takarékosság nem hátrány, inkább az esztelen pénzszórás. Én nem adok neked igazat. A lefőzött kávé szerintem is jobb.
Abban, hogy beavatkoznak különböző kérdések feltevésével a magánéletedbe, neked van igazad. Nem kell rájuk válaszolni és alkalmazkodni sem kell hozzájuk, mert mindenki a maga anyagi helyzetéért felelős, te nem tartozol nekik semmilyen módon anyagilag, így a kérdéseik ezzel kapcsolatosan jogtalanok, egyszerűen nincs közük hozzá.
nem akarlak elszomorítani, de ez egyre rosszabb lesz
"mérgező emberek", keress rá a neten erre
Próbáld ritkítani a találkozásokat amennyire csak tudod.Ne foglalkozz amúgy velük mivel úgy élsz ahogy te akarsz ha te teremted meg a rávalót bizonyos dolgokra.Nem értem az ilyen embereket hogy miért kell mindenről véleményt alkotni:) Vagyis lehet véleménye de azzal ne sértsen meg mást vagy ha megsérti aztán ne csodálkozzon ha ritkulnak a találkozások.
Nem vetkőzi le ezt a tulajdonságát soha aki ilyen.Kérdező neked kell mérlegelni hogy meddig bírod elviselni.Szerintem alkalomadtán el lehet viselni de túl gyakran nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!