Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehetne tenni ha a feleség...

Mit lehetne tenni ha a feleségem lánya 1 éve ingyen lakik a lakásunkban?

Figyelt kérdés
Részmunkaidőben dolhozik, mert az ideje nagy részében.önkéntes munkát végez, ezért nem tud fizetni. Már szóvá tettem a feleségemnek, hogy elmehetne teljes munkaidőben dolgozni és akkor tudna fizetni valamennyit, az volt a válasz, hogy akkor abba kéne hagynia az önkénteskedést, ami nagyon fontos neki, ezért ne kérjünk tőle továbbra se semmit. Pedig ki is adhatnak a lakást jó áron vagy eladhatnánk, mert jól jönne a pénz.

2022. aug. 19. 19:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez a feleségedre és a lányára tartozik... én eltartanám bármeddig a lányomat ha kell
2022. aug. 19. 20:27
 12/107 anonim ***** válasza:
82%
Max akkor kérnék pénzt a gyerekemtől, ha már nem lenne kajára pénzem.
2022. aug. 19. 20:27
 13/107 anonim ***** válasza:
88%

Én is önkénteskedek. Egy országos állatvédő egyesület adminisztrációs dolgait intézem minden nap. Ezt 12 órás műszak mellett is ugyanúgy csináltam anno. Persze nem teljesen egyedül. De sokmindent az én feladatom. A munka rovására sosem ment tehát dolgozni mindig mentem ahogy tudtam.

Viszont lakbért a saját szüleim soha nem kérnének tőlem ha az ő lakásukban laknék.

26N

2022. aug. 19. 20:29
 14/107 A kérdező kommentje:
#8,Nem, beteg emberekkel foglalkoznak, adományokat gyűjtenek nekik,meglátogatják őket a kórházban, elviszik őket kezelésekre ilyesmik.
2022. aug. 19. 20:30
 15/107 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom...én sem kérnék pénzt a gyerekemtol, örülnék, ha ennyivel is tudnék neki segiteni.

A munka része az más, jó lenne, ha rendes munkája lenne, de az anyjával kéne megbeszélnie.

2022. aug. 19. 20:31
 16/107 anonim ***** válasza:
80%

"A lakás közös, fele az én nevemen, másik fele a feleségemén."

Akkor a feleségedet kell meggyőznöd róla, hogy ez így nem jó.

2022. aug. 19. 20:31
 17/107 anonim ***** válasza:
79%
14-es inkább örülnöd kéne, hogy a feleségednek ilyen lánya van. Nyilván öregkorotokra majd nektek is segíteni fog. A rezsit meg fizeti. De ha zavar akkor beszéld meg a feleségeddel és a lányával.
2022. aug. 19. 20:46
 18/107 anonim ***** válasza:
66%

A leány - ha ezt a munkát (idősgondozás) szívvel-lélekkel csinálja -, miért nem választ olyan hivatást, ahol ezért fizetnek is neki? Mindenki jobban járna.

Másoknak gyűjt adományt és a nevelőapja fele tulajdonú lakásában ingyen él? Ez nonszensz.

2022. aug. 19. 20:50
 19/107 anonim ***** válasza:
85%
Azt jó lenne tisztázni, hogy konkrétan felesbe vettétek a lakást a feleségeddel, vagy csak rá lett íratva a fele ?!
2022. aug. 19. 20:50
 20/107 anonim ***** válasza:
91%

18-as nyilván nem pénzért akarja csinálni, ezért.

19-es írta felesbe van a lakás, ergo a nevelőapának és a lány anyukájának 50-50% tulajdona van. Ha a lány anyukája úgy dönt ő nem akar bérlőket, ha a lánya nem is lakna ott, akkor a nevelőapuka hiába akarná kiadni a lakást.

2022. aug. 19. 20:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!