Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehetne tenni ha a feleség...

Mit lehetne tenni ha a feleségem lánya 1 éve ingyen lakik a lakásunkban?

Figyelt kérdés
Részmunkaidőben dolhozik, mert az ideje nagy részében.önkéntes munkát végez, ezért nem tud fizetni. Már szóvá tettem a feleségemnek, hogy elmehetne teljes munkaidőben dolgozni és akkor tudna fizetni valamennyit, az volt a válasz, hogy akkor abba kéne hagynia az önkénteskedést, ami nagyon fontos neki, ezért ne kérjünk tőle továbbra se semmit. Pedig ki is adhatnak a lakást jó áron vagy eladhatnánk, mert jól jönne a pénz.

2022. aug. 19. 19:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 anonim ***** válasza:
33%
Harmincas a "gyerek".
2022. aug. 20. 16:30
 102/107 A kérdező kommentje:
31 éves.
2022. aug. 20. 16:39
 103/107 anonim válasza:
96%
Szerintem üres tányérból nem lehet adni. Legyen önálló a 31 éves kislány. És ha már nem függ a szüleitől, akkor lehet önzetlen segítő. Lehet most ki kell adni a lakást. Nagy luxus lenne és anyagi veszteség ha nem. Én 20 évesen külön éltem a saját fizetésemből. Így tanultam meg, hogy legyek önálló. Nagyon szégyeltem volna, hogy a szüleim nyakán lógjak.
2022. aug. 20. 23:06
 104/107 anonim ***** válasza:
40%
Tényleg egyébként biztos nem fura a csaj, hogy full egyedülálló...
2022. aug. 21. 14:18
 105/107 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azokkal, akik szerint mindenki szépen a maga kontójára önkénteskedjen a szabadidejében. Én beszélnék a feleségemmel és elkérném az albérlet árából a saját részemet, lehetőleg külön alszámlára. Ha szerinte ez normális fizesse csak ő ezt az úri passziót továbbra is.

Azt is megértem, hogy mostanra elfogyott a kérdező türelme. Aki nem érti, hogy miért pont most, az járt mostanában vásárolni? Ilyen infláció mellett könnyen lehet, hogy számítani kezd az a pénz is, ami eddig nem. Egyébként ez okból még kevésbé érthető a lány részéről a félállás. Ha majd rezsire sem lesz pénze, akkor azt is fizessék a szülők, mert ő még 31 évesen is önmegvalósít munka helyett?

Mellesleg azt is elmagyarázhatná az anyja a királylánynak, hogy az önkéntes munka nem számít a nyugdíjalapba sem. Lehet, hogy távolinak tűnik még, de mondjuk erre sem ártana gondolni.

2022. aug. 21. 23:28
 106/107 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett Kérdező?
2023. nov. 27. 11:37
 107/107 anonim ***** válasza:
100%

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

2023. nov. 27. 13:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!