Szerintetek ez elvárható?
Mi elvárható? Magyar az anyanyelved? Ha nem, akkor megbocsátható a fogalmazásod.
Természetesen nekik is illene fizetni. De közeli rokonoktól én csak az alapanyag árát venném el.
Szerintem proliság rokonoktól pénzt kérni ilyenért.
Már miért lenne az, ő mit kap ingyen a rokonoktól. Ha csak a ráfordított időről (munkáról) lenne szó, még hagyján, de neki is pénzbe kerül, nehogy már ingyem kelljen adnia a rokonoknak. Én a lányomtól sem várnám el, hogy ingyen csinálja, minimum az anyagárat kifizetném neki, ő is pénzből él.
Kérdező, ott hibáztad el, hogy eleve nem kellett volna ingyen csinálni, tudhattad volna, hogy ez lesz a vége.
Attól függ mennyi az a rokon. Eleve félárat kértem volna. Ha 3-4 ember, akkor ennyi.
Ha 20-ról van szó, akkor nem tudom, hogy az anyagárhoz hogy viszonyul, de esetleg akkor adnék 20-30% kedvezményt.
Sajna nem értelmes a kérdés.
Szerintem nem az a proli dolog, hogy valaki nem melózza hülyére magát ingyen, hanem az a proli dolog ha a rokon visszaél és ingyen kívánja azt, ami a másiknak a megélhetése.
Én sem dolgozom ingyen felkérésre. Vagy felajánlom, vagy normál áron dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!