Tényleg rossz ember vagyok, ha nem építek ingyen egy kertet sógoroméknak?
Figyelt kérdés
Díszkertépítő vagyok és sógorom megkért, hogy csináljam meg a kertet. Fizetni nem tud, de lesz enni- innivaló, kávé, stb. Amit kért (kis tó, csobogó, pázsit, növénysor, stb) barátok között is 150 ezer ft. Mivel nemet mondtam, azt üzente tesómon keresztül, hogy többet ne nagyon menjek hozzájuk.2020. aug. 22. 12:05
1/51 anonim válasza:
Mármint, hogy az anyagköltséget is saját zsebből álld?
2/51 anonim válasza:
Hát az alapanyagokért fizetni kéne nem? Mert hát neked akkor mi hasznod belőle? Főleg ha az anyagokat is neked kéne fizetned... Én véleményem szerint nem vagy rossz ember :)
3/51 anonim válasza:
Dehogy vagy. Az anyagokat a kerthez kötelesek ők állni minimum. De egyébként egyáltalán nem kell el vállalnod,ha fizetik, akkor sem,mert az a te időd és te rendelkezel vele. Apukám asztalos és ő csinálta az összes bútorunkat,de az volt a minimum, hogy megvettük a faanyagot le is szállítottuk neki,majd elhoztuk és fel szereltettük, aztán elmentünk nekik bevásárolni kb. 70e Ft értékben,mert pénzt nem fogadtak el.
4/51 anonim válasza:
Ha úgy gondolta, hogy az anyagot is te veszed, viszed, akkor beteg fejben. Nem kicsit.
5/51 anonim válasza:
"azt üzente tesómon keresztül, hogy többet ne nagyon menjek hozzájuk."
Szuper, egy gonddal kevesebb, ebből jól jöttél ki!
6/51 anonim válasza:
Sógorod fajtájára van egy megnevezés: csótány
7/51 A kérdező kommentje:
Igen. Azt akarta, hogy mindent én adjak, mert a lerakatban van mindenem.
2020. aug. 22. 12:15
8/51 anonim válasza:
Miért van az hogy én aki a legnagyobb csoroságbol kapaszkodott ki,még egy ajándék üditő esetén is meg kérdi hogy mennyit fizetek érte,míg mások ilyen tételeket várnak el ingyen?
9/51 anonim válasza:
Azért, mert rokonok, nem kell nekik megcsinálnod ingyen semmit (sőt, ez nemhogy ingyen lenne, hanem még te költesz rájuk). Én egy ilyen után magamtól döntenék úgy, hogy többet nem megyek hozzájuk.
10/51 A kérdező kommentje:
Elhihetitek, hogy én sem kívánkozok oda többet.
2020. aug. 22. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!