Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg rossz ember vagyok,...

Tényleg rossz ember vagyok, ha nem építek ingyen egy kertet sógoroméknak?

Figyelt kérdés
Díszkertépítő vagyok és sógorom megkért, hogy csináljam meg a kertet. Fizetni nem tud, de lesz enni- innivaló, kávé, stb. Amit kért (kis tó, csobogó, pázsit, növénysor, stb) barátok között is 150 ezer ft. Mivel nemet mondtam, azt üzente tesómon keresztül, hogy többet ne nagyon menjek hozzájuk.
2020. aug. 22. 12:05
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 39, én is úgy tartom a legjobbnak, ha nem lesz ebből harag, csak az a baj, hogy a harag kezdeményezője nem az, aki nem tehet semmiről, hanem pont az, akinek nem is értem a gondolkosását, és tényleg vastag a bőre, na..

Tényéeg valaki megmondhatná neki, hogy ez nem így működik.. :D

2020. aug. 23. 00:29
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Kis tó,csobogó,pázsit,növénysor,150 ezer forint????? Nem inkább 1,5 millió?
2020. aug. 23. 05:50
 43/51 anonim ***** válasza:
96%
A 150E Ft-on én is elcsodálkoztam, hozzám azonnal jöhetsz, ha ezt mind megépíted, fizetem a dupláját is :).
2020. aug. 23. 11:00
 44/51 anonim ***** válasza:
74%

Fizetni nem akar inkább a helyes leírás, de kosztolást vállal:DDD

Én 300e ft értékben küldtem volna élelmiszer s itallistát!

Ha ez oké-ott lesz-elhozható, akkor mehet a kertépítés;)

Még tanulnod kell kérdező:))

Persze, lehet küldtem volna egy háttérképet, amit kinyomtathat az ablakra s kész a kertje:DDD

2020. aug. 23. 13:12
 45/51 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A 150 ezer azoknak a dolgoknak az ára, amit kiválasztott volna a lerakatomból természetesen beszerzési áron és még alatta. Munkadíj ebben nincs, és a saját nemesítésű növényeim ára se.
2020. aug. 23. 20:43
 46/51 A kérdező kommentje:
Ha esetleg még valakit érdekel a folytatás, ma reggel felfedeztem, hogy sógorom törölt a facebook ismerősei közül. :) Részemről itt lezárva.
2020. aug. 24. 11:21
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted.

Arra viszont készülj fel, hogy az ilyen típusú ember nem fogja ennyiben hagyni. Majd megy másoknak a panaszkodás, hogy mennyire "ondó" vagy, és a családért még ennyit sem vállaltál be. Szerintem majd jönnek a szokásos "Pedig neki nem kerül semmibe/Neki van elég pénze, ez belefért volna/Ennyit nem tesz meg a családért, rokonokért, hát milyen ember az ilyen?" Saját tapasztalat.

Majd azzal is ezt fogja csinálni, aki megmondja neki, hogy nem volt igaza.

2020. aug. 24. 12:27
 48/51 anonim ***** válasza:

Egyébként hány évesek vagytok? Írtad, hogy van egy unokahúgod is, és, hogy nálad volt nyáron dolgozni.

Mert ez a "töröltelek a Facebook-ról", annyira szánalmas. Nem próbálsz a tesóddal beszélni? Nehogy a saját testvéreddel ne tarthasd a kapcsolatot egy "kívülálló" (jó, ez erős, van közös gyerekük, de akkor is) miatt. Nem tudom, milyen természetű, de idővel nagyon fogja szégyellni magát.

2020. aug. 24. 12:57
 49/51 A kérdező kommentje:
Én 37, sógorom 42, unokahúgom most 17. Egyelőre hagyom a dolgot függőben.
2020. aug. 24. 13:13
 50/51 anonim ***** válasza:

46

Ez csak öröm, egy kényelmetlen kaktusszal kevesebb;)

Tesóddal még jóban vagy azért szerintem, de tesód vajon, miként vélekedne erről, az érdekes lehet:))

2020. aug. 24. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!