Tényleg rossz ember vagyok, ha nem építek ingyen egy kertet sógoroméknak?
Figyelt kérdés
Díszkertépítő vagyok és sógorom megkért, hogy csináljam meg a kertet. Fizetni nem tud, de lesz enni- innivaló, kávé, stb. Amit kért (kis tó, csobogó, pázsit, növénysor, stb) barátok között is 150 ezer ft. Mivel nemet mondtam, azt üzente tesómon keresztül, hogy többet ne nagyon menjek hozzájuk.2020. aug. 22. 12:05
21/51 anonim válasza:
Az a legrosszabb az egészben, hogy ilyenkor mindig az keresi magában a hibát, és az érzi magát szar embernek, aki nem tehet semmiről. Drukkolok a sógorodnak, hogy nézzen magába, és rendeződjön a viszonyotok. Pofátlan..
22/51 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :)
2020. aug. 22. 13:05
24/51 kovpet válasza:
Nyugi, ha vállaltad volna, akkor örök garanciát is kellett volna vállalnod rá, akármi történik is. Még a füvüket is veled nyíratták volna, hiszen neked van profi cuccod hozzá, meg metszhetted is volna a szaraikat, mert te tudod, hogy hogyan kell. Jobb ez így neked, ahogy van most.
25/51 anonim válasza:
Igazad volt, ha:
Nem tett neked előtte valami szívességet. Élettapasztalatom, hogy ennyire akkor pofátlan valaki, ha előtte tett neked valami nagyobb szívességet.
Persze lehet nem így van, vagy simán csak elnéző vagy magaddal.
26/51 anonim válasza:
Ha a testvéred is így vélekedik, mint a férje, akkor tényleg boríts fátylat rá mindaddig, amíg ők nem közelítenek.
Egyébként pedig a testvéreddel levelezhetsz, telefonálhatsz...
27/51 anonim válasza:
A tesód is megéri a pénzét, hogy ilyen üzenetet átad, ahelyett, hogy az ingyenélő párját cseszné le.
28/51 A kérdező kommentje:
25. Már írtam, hogy soha semmilyen szívességet nem kértem. Ők viszont annál inkább, ha érdekel, mert tavaly nyáron a lerakatban dolgozott az unokahúgom (az ő lányuk)nyári diákmunkán. Akkor is én tettem szívességet nekik.
2020. aug. 22. 18:21
29/51 anonim válasza:
Pofatlanok. Vegre egy olyan Kerdezo, aki nem felt nem-et mondani! Peldaerteku viselkedes az ilyen es ehhez hasonlo szituaciokban.
30/51 anonim válasza:
Pofatlansag... Am ez elott milyen volt a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!