Milyen rokonsági kapcsolatban állsz a keresztszüleiddel? Milyen a kapcsolatod velük? Nevükön vagy keresztanyám, k.apámnak szólitod őket?
Figyelt kérdés
Anyumnak nincs testvére. Apumnak van egy öccse, ő a keresztapám, felesége a keresztanyám. Imadom őket, ők is engem.. olyan mint k.apám az édes testvérem lenne.. (nekem nincs testverem) . És igazából sose mondtam nekik h kereszt, apam, anyam csak simán a nevükön szolitottam őket.. nektek milyen keresztszuleitekkel kapcsolataitok? Milyen rokonsagban alltok veluk?2022. aug. 17. 20:12
1/19 anonim válasza:
Azt sem tudom, kik a keresztszüleim. Öcsémnek én voltam, én voltam kéznél.
2/19 anonim válasza:
A nagynéném volt, a keresztapám még kiskoromban meghalt. Keresztanyunak szólítottam, sokszor meglátogattam, nemrég elhunyt.
3/19 anonim válasza:
Nagynéném. Kb. 15-16 éve láttam utoljára. Mikor még találkoztunk a nevén hívtam.
4/19 anonim válasza:
Nem rokonok. A szüleim barátai.
5/19 anonim válasza:
Csak keresztanyám volt (sajnos már elhunyt), akivel nem voltunk vérrokonok. Az anyai rokonságnak volt nagyon jó barátnője.
6/19 anonim válasza:
Nekem a keresztapám az anyukám testvére,a keresztanyám az ő felesége.Keresztapinak,keresztanyának szólítom őket,de társaságban előfordul,hogy a ketesztnevükön szólítom meg őket,mert így egyszerűbb.Jó a kapcsolatunk,sokat nyaraltunk egymásnál az unokatesókkal(az ő gyerekeikkel,akiknek még az én szüleim a keresztszüleik) gyerekként.
7/19 anonim válasza:
Nekem két keresztanyám van a kapcsolat semleges mindenkit nevén szólítok. Kapcsolattartás ritka és erőltetett.
8/19 Metionin válasza:
Apám testvére meg annak a felesége. A keresztelőn kívül sohasem találkoztunk. Így hirtelen a nőnek a nevét sem tudnám megmondani. Egyébként nem csodálkozom rajta, a keresztelő anyám random idióta fellángolása volt, amúgy full ateista, apám is és az egész családja is. Csak gondolom ők pont kéznél voltak és megcsinálták, hogy ne hisztizzen.
9/19 anonim válasza:
Sajnos nem élnek màr.
“Keresztanyu, keresztapu” voltak
Apukám testvére volt a keresztanyám, a férje a keresztapám.
Tulajdonképpen nem igazán jöttem ki a nagynénèmmel.
De nem volt rossz a viszonyunk, mert èn gyerek voltam, ő pedig felnőtt.
Gyerekként napi kapcsolatban voltunk.
Nem tudom tudta-e hányszor megbántott. Vagy szándékos volt-e.
Mire elhunyt addigra megtnultam kezelni, elég felnőtt lettem.
Viszont a halàlàt és ahogy ellenségemnek sem ( rák a csúnyábbikból)
Krresztapámat nagyon szerettem, de ő zárkózott ember volt.
Plusz viszonylag kora felnőtt koromban ment el.
Rák utáni helyreállító műtét után embóliát kapott.
10/19 anonim válasza:
A keresztapám az anyai nagybátyám, kb 12 éves koromban láttam utoljára. A keresztanyám nem rokon, a szüleim közeli barátja, de őt se láttam gyerekkorom óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!