Nem mindegy már a temetőben?
Figyelt kérdés
Nagymamám annyira sírkő mániás. Inkább nyugdíjas éveikben míg élt a papa sehova se jártak szórakozni egy gyógy fürdőbe nem mentek el.. csak raktak a pénzt.... mindent sajnáltak maguktól..rokonok ha meghívták őket ballagasra vagy szülinapra sehova se mentek el.. most készült el a papamnak a sírkő 2 és fel millió volt plusz kriptában van , kivan viacolorozva pad van oda rakva neki. Mindig mondja a mamám ez tanuljam meg mert nem mindegy milyen az ember sirkove. Hiszen az az örökös házuk. Nos én úgy látom, hogy Halál után legyen egy tisztességes koporsos temetés. Meg legyen egy olcsó 300 ezer forintos síremlék de nem milliós. Pláne akkor nem milliós.ha azzal jár hogy én életemben ne nyaraljak ne uduljek csak azért hogy nekem 3 milliós siremelekem legyen... mama testvérei akik meghaltak szorakoztak éltek ettek ittak családjukkal mikor . Szerintem élni kell elvezni egyszer élünk ott hiába lesz már 10 millios sír emlék se jövünk visszameghaltak volt nekik koporsos temetés meg van nekik 300 ezer ftos sír emlék. De éltek!! Ők pedig nem. . Egyetlen ded unokajuk az én kisfiam óvodai ballagasara se jöttek el mondva nekik erre pénz..2022. jún. 18. 14:24
21/23 anonim válasza:
Nekem aztán tényleg édesmindegy lenne, sőt, minden vágyam, hogy elhamvasszanak és szélnek eresszenek szó szerint.
Full leszarom, mi lesz, miután meghalok, az már nem nekem fontos, csak a családomnak.
22/23 anonim válasza:
"az már nem nekem fontos, csak a családomnak"
Tehát neked nem fontos a családod...?
23/23 anonim válasza:
Tudod te mit kapsz 300 ezer forintért? Négy darab betontömböt, amivel körbe tudod keríteni a sírt. Ha szerinted ez méltó emlékhely, akkor lelked rajta, de szerintem egy sírhely nézzen ki normálisan. El tudom fogadni, hogy nem mindenki tud milliót költeni rá, de ha megteheti, akkor legyen normálisan megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!