Vigyen a vőlegényem virágot a nagyszüleinek és az unokatestvérének a temetőbe az esküvő napján? Mit gondoltok erről?
Ha ők fontosak voltak neki, akkor igen. Persze ha a temető nem az ország másik felében van.
Vőlegényként gondolom van szabad 1 órája, akár kora délelőtt.
Te vagy a tegnapi menyasszony, aki az esküvő és a lagzi közt a násznagy, az após, a sógor kíséretében, talán még videóssal is, el akarva vinni a csokrát a több éve elhunyt apukája sírjára? Ha nem, akkor bocsi, csak ez a második eset, mikor ilyesmit egyáltalán hallottam az életem során.
Egyébként meg a vőlegényed tudja. Ha akar, visz, ha nem akar, nem visz. Mindenesetre egyszerűbb, célszerűbb, nyugodtabb és szebb, meghittebb, személyesebb lenne az esküvő előtti napon kimenni a sírokhoz. De ahogy a szíve diktálja.
ez hülye kérdés. idegenek mondják meg, mit érezzen? ha gondolja igen, ha nem, nem!Felnőtt ember, el tudja dönteni.
komoly kérdés?
A nővérem esküvő másnapján vitte ki a csokrát a nagypapáék sírjára. Szerintem nem rossz dolog, nyílván ismerte és szerette őket de nem lehettek ott a nagy napján személyesen, így kimenthozzájuk.
Ha a vőlegényed is így szeretné tegye szerintem nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!