Miért nem akarja a férjem, hogy találkozzak a szüleimmel?
A férjemmel egy éve vagyunk házasok és van egy fél éves kisfiunk. Három éve vagyunk együtt. A házasság előtt én a szüleimmel laktam, csak a lagzi után költöztem hozzájuk (férjem, anyós, após). Tudni kell azt a férjemről, hogy eléggé kemény fejű tud lenni, de idáig szerencsére jól együtt tudtunk működni és nem voltak komolyabb vitáink sem.
A pici megszületése után viszont teljesen el akar tiltani a szüleimtől. Azt sem akarja, hogy elmenjünk hozzájuk és ők se jöjjenek ide . Maximum akkor ha valami ünnep van, esetleg születésnap.
Már számtalanszor próbáltam ezt vele szépen, csúnyábban is átbeszélni de semmi eredmény. Besértődik és nem szólunk egymáshoz napokig. Még annyit tudni kell, hogy semmin nem vesztek össze. Ha kérdezem is tőle, hogy mi baja velük nem tud rá normális magyarázatot adni.
Akinek volt/ van hasonló jellegű problémája mit tanácsol, hogyan lehetne ezt megoldani?
Természetesen én nem akarok elzárkózni a szüleimtől és a férjem akarata szerint működni de ez az állandó vitatkozás is már nagyon idegesítő.
Előre is köszönöm a válaszokat, javaslatokat.
Ez van, amikor zsákbamacskát vásárolsz, és még szülsz is egy alkalmi randipartnernek (bocs, az esküvőig nem költözünk össze, az komolytalan járogatás).
Én nem vagyok túl jóban a családommal, de ha a barátom kvázi megtiltaná, hogy találkozzak velük, abban a pillanatban kidobnám.
"az esküvőig nem költözünk össze, az komolytalan járogatás"
Nem az a lényeg, hanem hogy elég jól megismerték-e egymást, hogy eleget beszélgettek-e mindenféle dolgokkal kapcsolatban arról, hogy hogyan szeretnék majd együtt élni az életüket. Ők nyilván nem...
"A gyermek lakóhelye a szüleimnél van hivatalosan, ahogyan az enyém is."
Hoppá. :)
Akkor még egyszerűbb az egész. De akkor se tartsd titokban előtte, hogy oda mentek. Amikor ő elmegy duzzogni, te elmész a gyerekkel a szüleidhez és kész. Mármint meglátogatni őket. Akár több napra is, ha gondolod. De legalább egy napokra.
A gyermek lakóhelye a szüleimnél van hivatalosan, ahogyan az enyém is
Na, innentől mesének tartom az egészet.
A gyermek lakóhelye a szüleimnél van hivatalosan, ahogyan az enyém is
Tök mindegy, a tényleges tartózkodási helyét veszik figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!