Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a sógórnőmre?

Figyelt kérdés
Tudta jól, hogy idén krémest akarok csinálni húsvétra, erre fel ma bejelenti, hogy ő is azt csinál. És még azt is kihangsúlyozta, hogy ő nem leveles tésztából, hanem direkt krémeslapot vett a piacon, mert tudta hogy én leveles lapokból csinálom. Mert nem tök mindegy... Vasárnap megyünk anyuékhoz ebédre, és még viccesen meg is jegyzi, hogy na majd dönthetnek melyik sikerült jobban. Mintha direkt versenyt akarna, hogy megmutassa ő milyen ügyes, mennyire tökéletes lett a krémese. Legszívesebben a képébe nyomnám.

2022. ápr. 15. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező ha ilyen problémátok vannak, kèszítsd el a krémest nyugodtan, en meg mint vendég, megeszem, sőt meg is dícsérem, akkir nem lesz ugyanolyan sütitek. Am beten utába tudsz bézni, jobbbál jobb egyszerű sütik vannak, amuk nem is drágák.
2022. ápr. 16. 12:37
 42/66 anonim ***** válasza:
11%
Igen, a méteresre nyilván szükséged is van.
2022. ápr. 16. 12:52
 43/66 anonim ***** válasza:
93%

Hát nézd kérdező, ha neked erre az a válaszod, hogy akkor még háromszor annyi melóval csinálsz újabb két süteményt, lelked rajta, biztosan örülni fognak a rokonaid.

Én biztosan nem veszkődnék a várva várt szabadidőmben csak azért, hogy jól megmutassam a sógornőnek. Drágább annál az időm. Ha neked ez így megfelel, hajrá, értelmes ember nem posztol a konyhában fél napot, kizárólag magával kiszúrva, hogy beszálljon valami ovis versenybe. ha lenne eszed nem vinnél semmit sem, maximum ha az udvariasság megkívánja és mégiscsak anyukádék, hát sütnél egy tepsi sajtos rudat, aztán jónapot!

No de kinek mi a megfelelő, nem vagyunk egyformák. Mindenki szétszakad annyit süt, csak hogy jól megmutassa, mi értelme ennek mégis? A család a lényeg, nem?

2022. ápr. 16. 13:13
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy végig követve a kérdést és a válaszokat, igen meglepő döntést hozott kérdező - de természetesen szíve joga - nekem csalódás mert ezek szerint falra hányt borsó volt amiket ide a jószándékúak írtak.

Kérdező csak beleállt ebbe a szánalmas kivagyiságba, az egyik 19 a másik 1 híján 20 😃

Most süt ezerrel pedig hiába emeli a tétet a rúddal meg a másikkal, úgyis a KRÉMES lesz a fókuszban és már most tudni lehet, hogy a rámenős sógornő porig fogja alázni.

Aznap este meg majd érkezik a következő kérdés : nyafi-naff...

Na de nem vagyunk egyformák.

Ez a konklúziója.

Boldog Húsvétot kívánok mindenkinek! 🐰🐣

2022. ápr. 16. 13:21
 45/66 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonyig végezz el egy cukrász tanfolyamot, mert akkor még nagyobb lesz a tét :D SÓgórnő nagyon bele fog húzni. Mesterdetektívvel fogja kinyomozni, mit fogsz sütni és überelni fogja. :D

A család jól jár az agyatlan versengéssel :D

2022. ápr. 16. 13:25
 46/66 anonim ***** válasza:
92%
A párbaj, amit krémessel vívnak :)
2022. ápr. 16. 13:26
 47/66 anonim ***** válasza:
82%
Én meg azért sem sütnék semmit sem. Csak szépen elmondanám azt,amit ő mondott,és nyugodt hangnemben mosolyogva közölném a többiekkel,hogy nekem nem a versenygéstől szól a húsvét. Szerintem nagyot égne,és senki nem enne a krémeséből.
2022. ápr. 16. 13:32
 48/66 anonim ***** válasza:
87%
#48: Sajnos az írásodból látszik, hogy zokon vennéd a dolgot, hiába akarsz úgy csinálni, hogy nem. Ez látszik onnan, hogy le akarod égetni. Ha nem érdekelne, akkor nem foglalkoznál vele. Ő is krémest készít? És akkor tulajdonképpen mi van? Sonkát, tojást is készít mindenki.
2022. ápr. 16. 14:49
 49/66 anonim ***** válasza:
95%
B.sszus, a tojás! Én meg nem főztem tojást! És ez komoly,köszi 49-es.
2022. ápr. 16. 15:52
 50/66 anonim ***** válasza:
82%
Halálosan nem érdekelne.
2022. ápr. 17. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!