Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a sógórnőmre?

Figyelt kérdés
Tudta jól, hogy idén krémest akarok csinálni húsvétra, erre fel ma bejelenti, hogy ő is azt csinál. És még azt is kihangsúlyozta, hogy ő nem leveles tésztából, hanem direkt krémeslapot vett a piacon, mert tudta hogy én leveles lapokból csinálom. Mert nem tök mindegy... Vasárnap megyünk anyuékhoz ebédre, és még viccesen meg is jegyzi, hogy na majd dönthetnek melyik sikerült jobban. Mintha direkt versenyt akarna, hogy megmutassa ő milyen ügyes, mennyire tökéletes lett a krémese. Legszívesebben a képébe nyomnám.

2022. ápr. 15. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem én is kiakadnek egy kicsit, de lazíts egy. Ne húzd fel magad, mosolyogj az arcába, azzal jobban felbosszantod.

Most akkor vagy 2 féle krémes lesz vagy csinálsz másféle sütit, te tudod.

2022. ápr. 15. 22:50
 12/66 anonim ***** válasza:
97%
Minek vele foglalkozni, ha akar versenyezzen magával.
2022. ápr. 15. 22:52
 13/66 anonim ***** válasza:
22%
Csinald sajat magad a tesztat, en belemennek a versengesbe... [link]
2022. ápr. 15. 23:03
 14/66 anonim ***** válasza:
82%

13# elcseszni a Húsvétot stresszel - versennyel egy ilyen bunkó sógornő miatt?

Ne már!

Kérdező ne hajoljon le a kesztyűért, hanem mosolyogva sétáljon tovább. (azaz tojd le, mint írtam szerintem csinálj másféle tortát. Dobos, Esterházy stb)

2022. ápr. 15. 23:09
 15/66 anonim válasza:
65%
Győzd le, csinálj jobbat, utána kérdezz rá amikor a tied elfogyott hogy a tiedből még maradt? Majd legközelebb megadom a receptet, had pukkanjon meg:)
2022. ápr. 15. 23:13
 16/66 anonim ***** válasza:
79%
Én ezek után tuti nem csinálnék. Mikor a húsvéti össznépi találkozón elkerekedik a szeme, közölném, hogy Juliska szólt, hogy krémest csinál, így én meggondoltam magam. Vagy csinálnék mást, a tiramisuban pl. jó vagyok. :)
2022. ápr. 15. 23:20
 17/66 anonim ***** válasza:
37%

Gondolom a kérdező krémese már kész van, lehet már akkor kész volt, amikor sógornője beszólt.

Én vennék egy cukrászdában egy csodaszép tortát, átraknám a saját hordozómba és azt mondanám, én csináltam. Aztán fogadnám a dicséreteket, tőle pedig megkérdezném, kell-e a receptje, jövőre nem akar-e ilyen tortát sütni.

2022. ápr. 15. 23:24
 18/66 anonim ***** válasza:
80%
Miatta biztos nem csinálnék mást. 2 fajta - nagyobb választék. Biztos mind el fog fogyni. Ne fogd fel versenynek.
2022. ápr. 15. 23:25
 19/66 anonim ***** válasza:
79%

18# Nem a kérdező fogja fel versenynek, hanem a sógornő provokalja.

Szerinted ha mindketten krémest vinnének, hagyná egy perc nyugtot Kérdezőnek az alantas banya?

Végig a vérét szivná.

2022. ápr. 15. 23:29
 20/66 anonim válasza:
34%

19

Ha az övé lenne jobb akkor igen, de ha a kérdezőé?

2022. ápr. 15. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!