Jogosan vagyok kiakadva a sógórnőmre?
Ha még nem csináltad meg a krémest akkor csinálj mást vagy csináld meg de süss mellé valami sósat is,pl.sajtos pogácsa vagy ilyesmi.
Másik verzió hogy sütsz valamilyen tortát pl.feketeerdő torta vagy egy egyszerű piskóta torta vanília vagy bármilyen krémmel töltve majd szépen kidekorálod és mellé sósat akármit ami megy.Aztán boldog Húsvétot kívánsz mosolyogva.Elég dedós szinten van a sógornő :DDDDDDDD
Ebben szerintem csak a "majd dönthetnek melyik sikerült jobban" rész a gáz. Mert hát azért, mert krémest sütsz, ő már nem süthet??? Nálunk egy csomószor előfordul, hogy ugyanazokat készítjük egy-egy ünnepre a rokonságban, hiszen hasonló szokásokhoz szoktunk.
Az is lehet, hogy neki nem jutott eszébe, de jó ötletnek tartotta. Ilyen is volt már nem egyszer nálunk is, tőlem "loptak" ötletet, én sosem bántam, sőt, örültem, hogy mások is jó ötletnek tartották.
Ez a versengés kicsinyes dolog tőle, de beleállni éppannyira az. Én megcsinálnám a krémest, ahogy terveztem, és leto*nám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!