Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a sógórnőmre?

Figyelt kérdés
Tudta jól, hogy idén krémest akarok csinálni húsvétra, erre fel ma bejelenti, hogy ő is azt csinál. És még azt is kihangsúlyozta, hogy ő nem leveles tésztából, hanem direkt krémeslapot vett a piacon, mert tudta hogy én leveles lapokból csinálom. Mert nem tök mindegy... Vasárnap megyünk anyuékhoz ebédre, és még viccesen meg is jegyzi, hogy na majd dönthetnek melyik sikerült jobban. Mintha direkt versenyt akarna, hogy megmutassa ő milyen ügyes, mennyire tökéletes lett a krémese. Legszívesebben a képébe nyomnám.

2022. ápr. 15. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
73%
De miert nem mondtad meg neki abban a pillanatban hogy az előbb mondtad hogy te csinalsz krémest, akkor ő miért nem csinál mást? Kérdezd meg hogy miért ekkora paraszt vagy ha nem bírod kinyitni a szádat akkor puffogj magadban, de ne lepődj meg ha továbbra is ezt fogja csinálni. Egyébként biztos hogy nem vinnék krémest, add oda valakinek ha kész van és csinálj mást.
2022. ápr. 16. 07:00
 32/66 anonim ***** válasza:
24%
32, mondjuk mert a sógornő gyerekei krémest kértek??? Te szabályozod a rokonoknak, hogy mit lehet sütni?
2022. ápr. 16. 07:09
 33/66 anonim ***** válasza:
82%

Ha még nem csináltad meg a krémest akkor csinálj mást vagy csináld meg de süss mellé valami sósat is,pl.sajtos pogácsa vagy ilyesmi.

Másik verzió hogy sütsz valamilyen tortát pl.feketeerdő torta vagy egy egyszerű piskóta torta vanília vagy bármilyen krémmel töltve majd szépen kidekorálod és mellé sósat akármit ami megy.Aztán boldog Húsvétot kívánsz mosolyogva.Elég dedós szinten van a sógornő :DDDDDDDD

2022. ápr. 16. 07:59
 34/66 anonim ***** válasza:
64%
Micsoda problémák....
2022. ápr. 16. 08:24
 35/66 anonim ***** válasza:
67%
Oviban vagytok?
2022. ápr. 16. 08:55
 36/66 anonim ***** válasza:
82%
Keszitenek valami messze menobbet!
2022. ápr. 16. 08:56
 37/66 anonim ***** válasza:
82%

Ebben szerintem csak a "majd dönthetnek melyik sikerült jobban" rész a gáz. Mert hát azért, mert krémest sütsz, ő már nem süthet??? Nálunk egy csomószor előfordul, hogy ugyanazokat készítjük egy-egy ünnepre a rokonságban, hiszen hasonló szokásokhoz szoktunk.

Az is lehet, hogy neki nem jutott eszébe, de jó ötletnek tartotta. Ilyen is volt már nem egyszer nálunk is, tőlem "loptak" ötletet, én sosem bántam, sőt, örültem, hogy mások is jó ötletnek tartották.

Ez a versengés kicsinyes dolog tőle, de beleállni éppannyira az. Én megcsinálnám a krémest, ahogy terveztem, és leto*nám.

2022. ápr. 16. 09:01
 38/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttem a krémes mellé sütök még méterest meg keksztekercset.
2022. ápr. 16. 10:12
 39/66 anonim ***** válasza:
58%
Jó versengést a libáknak :D
2022. ápr. 16. 12:33
 40/66 anonim ***** válasza:
90%
Azt hittem, az lesz a vége, hogy vmelyikőtök emeli a tétet azzal, hogy nem bolti leveles vagy hájas tésztával csináljátok, hanem házival :)
2022. ápr. 16. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!