Jogosan vagyok kiakadva a sógórnőmre?
19# Aha, és ki dönti el hogy kié a jobb???
Erre írtam hogy elcseszné a napot és a programot mert szivná a vérét Kérdezőnek, vendégeknek hogy "naaaaa, melyik a szebb, a finomabb, a ügyesebb"
Akkor azon fog menni a károgás, hogy bezzeg az övének valódi krémes lapja van, a kérdezőé pedig "csak" leveles tészta. Nem szabad ebbe belemenni, de megalázkodni sem.
Porrá aláznám a cukrászdás tortámmal.
Szerintem meg ne vigyél sütit, mondd meg, hogy krémest tudtál volna hozni, de a Gizi mondta, hogy ő is azt hoz, két egyforma meg minek. Legalább több marad nektek. Ha meg anyudék átugranak, meg tudod kínálni őket.
De szívem szerint itt ahányan vagyunk összedobhatnánk neked egy csomagot vagy 20 féle házi sütiből. És mondhatnád, ah, kicsit belelendültem. :)
Őszintén szólva nagyon bunkó gesztus tőle. Minek hozna krémest, ha te már bejelentetted?!
Helyedben valami mást vinnék, másképp nem nyugodna amíg mindenki nem mondja azt, hogy az ő krémese jobb.* Akár cukrászdából is, mint ahogy előttem írták.
* iszonyú gáz amúgy ez a .|.méregetés részéről
Egy amúgy nem sütő nő
Drágák, ha a ti családotok a krémest szeretné, akkor nem sütnétek nekik, mert a dógozni sógornő már bejelentette?
Ha nem ilyent mond, kié a finomabb, azt mondom, oké, versenyezzünk, és nem megsértődök és sírok a gyk-n, hanem viszek egy üveg pezsgőt, hogy a győztesé. Miért kell mindenben a balhét látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!