Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a sógórnőmre?

Figyelt kérdés
Tudta jól, hogy idén krémest akarok csinálni húsvétra, erre fel ma bejelenti, hogy ő is azt csinál. És még azt is kihangsúlyozta, hogy ő nem leveles tésztából, hanem direkt krémeslapot vett a piacon, mert tudta hogy én leveles lapokból csinálom. Mert nem tök mindegy... Vasárnap megyünk anyuékhoz ebédre, és még viccesen meg is jegyzi, hogy na majd dönthetnek melyik sikerült jobban. Mintha direkt versenyt akarna, hogy megmutassa ő milyen ügyes, mennyire tökéletes lett a krémese. Legszívesebben a képébe nyomnám.

2022. ápr. 15. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
86%

19# Aha, és ki dönti el hogy kié a jobb???

Erre írtam hogy elcseszné a napot és a programot mert szivná a vérét Kérdezőnek, vendégeknek hogy "naaaaa, melyik a szebb, a finomabb, a ügyesebb"

2022. ápr. 15. 23:38
 22/66 anonim ***** válasza:
83%

Akkor azon fog menni a károgás, hogy bezzeg az övének valódi krémes lapja van, a kérdezőé pedig "csak" leveles tészta. Nem szabad ebbe belemenni, de megalázkodni sem.

Porrá aláznám a cukrászdás tortámmal.

2022. ápr. 15. 23:38
 23/66 anonim válasza:
14%

22

Az amelyik előbb elfogy.

2022. ápr. 15. 23:43
 24/66 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg ne vigyél sütit, mondd meg, hogy krémest tudtál volna hozni, de a Gizi mondta, hogy ő is azt hoz, két egyforma meg minek. Legalább több marad nektek. Ha meg anyudék átugranak, meg tudod kínálni őket.

De szívem szerint itt ahányan vagyunk összedobhatnánk neked egy csomagot vagy 20 féle házi sütiből. És mondhatnád, ah, kicsit belelendültem. :)

2022. ápr. 15. 23:47
 25/66 anonim ***** válasza:
95%
25 itt csak szájalni szokás, nem sütögetni :D
2022. ápr. 15. 23:54
 26/66 anonim ***** válasza:
42%
#20: szerintem is röhejes az egész. Mint két venasszony
2022. ápr. 16. 00:11
 27/66 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén szólva nagyon bunkó gesztus tőle. Minek hozna krémest, ha te már bejelentetted?!

Helyedben valami mást vinnék, másképp nem nyugodna amíg mindenki nem mondja azt, hogy az ő krémese jobb.* Akár cukrászdából is, mint ahogy előttem írták.

* iszonyú gáz amúgy ez a .|.méregetés részéről

Egy amúgy nem sütő nő

2022. ápr. 16. 00:31
 28/66 anonim ***** válasza:
82%
Tudod mit, én is krémest csinálok 😂
2022. ápr. 16. 06:32
 29/66 anonim ***** válasza:
94%
Nem szoktam az ilyesmibe belemenni, utálok is sütni - főzni. Nálunk almás lepény lesz 😃 Nem érdekel, kié milyen, mi így szeretjük. Ha a gyereknek jobban ízlik vmi, még mondom is, hogy egyél, otthon ilyen nincs 😃
2022. ápr. 16. 06:53
 30/66 anonim ***** válasza:
34%

Drágák, ha a ti családotok a krémest szeretné, akkor nem sütnétek nekik, mert a dógozni sógornő már bejelentette?

Ha nem ilyent mond, kié a finomabb, azt mondom, oké, versenyezzünk, és nem megsértődök és sírok a gyk-n, hanem viszek egy üveg pezsgőt, hogy a győztesé. Miért kell mindenben a balhét látni?

2022. ápr. 16. 06:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!