Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, hogy abbahagyja...

Mit csináljak, hogy abbahagyja végre?

Figyelt kérdés

Párom családjában van egy csaj (párom unokatesójának barátnője) aki folyton versengeni akar velem minden téren. Sokat van együtt a család, sokszor találkozom vele és nagyon idegesít ez a jelenség, az ilyesmit sosem szerettem és nem voltam / vagyok hajlandó részt venni benne. Valamivel szívem szerint most már úgy felidegesíteném hogy abba hagyja ezt végre :D hogy elmenjen ettől a kedve és lesz4rjon végre úgy igazán, ahogy én is őt és ne velem legyen állandóan elfoglalva. Mit csináljak amitől befejezné ezt a baromságot?

(ha beszélni próbálnék vele akkor süketelne hogy "miről beszélsz" úgyhogy a normális emberek módjára való megbeszélés nem játszik :D)

2022. febr. 28. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj rá és ennyi. Az ilyen emberek valamit kompenzálni akarnak ezzel....
2022. febr. 28. 21:19
 22/29 anonim ***** válasza:
93%

Alapszabály:

Csak azt lehet felodegesíteni bármivel is, aki foglalkozik vele.

Ha nem foglalkoznál vele, nem érdekelne a dolog, akkor nálad sem lenne téma. Amíg reagálsz rá addig csinálja is. Ne foglalkozz vele, ennyire egyszerű

2022. febr. 28. 21:39
 23/29 anonim ***** válasza:
87%
Ignoráld, ne foglalkozz vele.
2022. márc. 1. 02:22
 24/29 anonim ***** válasza:
40%
Tini kategória.
2022. márc. 1. 06:41
 25/29 anonim ***** válasza:
74%
Én pont szivatnám a csajt! Az összejöveteleken túlöltözném, a legjobb cuccokat venném fel, kérkednék, hogy fogytam megint stb. Hadd pukkadjon meg!
2022. márc. 1. 11:07
 26/29 anonim ***** válasza:
65%

"Párom családjában van egy csaj (párom unokatesójának barátnője) "

Nem családtag.

Miért foglalkozol vele?

2022. márc. 1. 12:08
 27/29 anonim ***** válasza:
50%

"kotródj"

Jó a stílusod. Ezt még senki nem kritizálta?

2022. márc. 1. 12:11
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor figyelmen kívül hagyom az egészet. Majd megunja talán

Csak kicsit nehéz vele nem foglalkozni mert idegesítő, de úgyse tudok mit csinálni.

2022. márc. 1. 13:35
 29/29 A kérdező kommentje:
27 nem merték :D
2022. márc. 1. 13:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!