Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, hogy abbahagyja...

Mit csináljak, hogy abbahagyja végre?

Figyelt kérdés

Párom családjában van egy csaj (párom unokatesójának barátnője) aki folyton versengeni akar velem minden téren. Sokat van együtt a család, sokszor találkozom vele és nagyon idegesít ez a jelenség, az ilyesmit sosem szerettem és nem voltam / vagyok hajlandó részt venni benne. Valamivel szívem szerint most már úgy felidegesíteném hogy abba hagyja ezt végre :D hogy elmenjen ettől a kedve és lesz4rjon végre úgy igazán, ahogy én is őt és ne velem legyen állandóan elfoglalva. Mit csináljak amitől befejezné ezt a baromságot?

(ha beszélni próbálnék vele akkor süketelne hogy "miről beszélsz" úgyhogy a normális emberek módjára való megbeszélés nem játszik :D)

2022. febr. 28. 18:50
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
9 nagyon nagyon utálom a drámát, a lehető legnyugodtabb ember vagyok, kétlem hogy be tudnék olvasni neki, tudván milyen szeszélyes ez az egész család :D pedig jól esne ám isten igazából, mert végre kerek lenne minden, tudná a véleményem, tudná hogy talán ideje befejezni, mert nevetséges. Majd egyszer talán kihoz a sodromból annyira, hogy ezt meglépjem, bár az nem lesz szép magamat ismerve, mert amilyen türelmes vagyok, olyan forrófejű is tudok lenni ha elfogy a türelmem :D
2022. febr. 28. 20:19
 12/29 anonim ***** válasza:
22%
Rokoni kapcsolatok kategória... Holott nem vagytok rokonok, sőt konkrétan még egyikőtök sem tartozik a családhoz, de a kakit már keveritek. Szerencsére bármikor lecserélheti az unokatesó is a csaját, meg téged is a párod.
2022. febr. 28. 20:19
 13/29 A kérdező kommentje:
12 kotródj :D
2022. febr. 28. 20:20
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Na és hogy fogytál sokat hirtelen? Sajnos én nem tudom anyósodat megkérdezni, pedig nagyon érdekelne! :D
2022. febr. 28. 20:23
 15/29 anonim ***** válasza:
3%
13. Te fogsz a "családból", ha ilyen kis énközpontú ribizli vagy :D
2022. febr. 28. 20:28
 16/29 A kérdező kommentje:
14 😂 elkaptam egy vírust amitől szó szerint alul felül minden kaja kijött belőlem egy honapon keresztül a főtt krumplitól a háztartási kekszig meg a víz is épphogy megmaradt néha bennem szóval nem egy Norbi Update sztori 😆 (az a "nagy" fogyás amúgy 10 kiló volt összesen. Neki ez is feltűnt 😂)
2022. febr. 28. 20:35
 17/29 anonim ***** válasza:
8%

Egy hónapig fostál/hánytál?! Az igen! Orvoshoz menni úgy mondjuk 1 hét után eszedbe se jutott? Vagy onnan is fogytál?

10 kiló? Hát akkor azért volt egy enyhe felesleg...

2022. febr. 28. 20:38
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

16, Hát, akkor nem gratulálok hozzá, és egyúttal szomorúan veszem tudomásul, hogy kénytelen leszek kevesebbet zabálni! :D

Na de hogy érdemben is hozzászóljak, szard őt le. Az ilyeneknek mindig az fáj a legjobban. Ne beszéld ki a háta mögött sem, mert valószínű faggatja akit csak tud, hogy mondtál-e róla valamit.

2022. febr. 28. 20:38
 19/29 A kérdező kommentje:

18 igen sajnos ez nem egy inspiráló történet volt 😂 de együtt érzek veled, én is szeretek enni, így azért nem olyan egyszerű :D

Igen, azt fogom tenni. Hát tényleg kinézem belőle hogy faggatja a többieket mondtam e róla valamit, el fog szomorodni, mert nem szokásom kibeszélni az embereket, nálam a jó témák nem emberek kibeszélésével kezdődnek, nála meg ebben merülnek ki valószínűleg

2022. febr. 28. 21:06
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Írhatnám én is azt,hogy sz@rd le,meg ne foglalkozz vele,de én inkább megkérdezem,hogy egyáltalán miért foglalkozol vele??

Te akkor érezd magad miatta kellemetlenül,ha valaki a családból neked ugrik a hazugságai miatt. A rokonok úgyis rájönnek majd,hogy ki keveri a bilit.

Őszintén szólva én azt sem tudom,hogy ki a párom unokatesójának a nője,és nem is érdekel. Ez annyira távoli,hogy nem rajta fog múlni a jövőd,hidd el.

2022. febr. 28. 21:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!