Mit csináljak, hogy abbahagyja végre?
Párom családjában van egy csaj (párom unokatesójának barátnője) aki folyton versengeni akar velem minden téren. Sokat van együtt a család, sokszor találkozom vele és nagyon idegesít ez a jelenség, az ilyesmit sosem szerettem és nem voltam / vagyok hajlandó részt venni benne. Valamivel szívem szerint most már úgy felidegesíteném hogy abba hagyja ezt végre :D hogy elmenjen ettől a kedve és lesz4rjon végre úgy igazán, ahogy én is őt és ne velem legyen állandóan elfoglalva. Mit csináljak amitől befejezné ezt a baromságot?
(ha beszélni próbálnék vele akkor süketelne hogy "miről beszélsz" úgyhogy a normális emberek módjára való megbeszélés nem játszik :D)
Mondanán néhány példát, miben akar versengeni?
Utánoz téged?
Ne vegyél róla tudomást. Kezdetben nehéz lehet, de minden módon mutass közönyt felé.
Nem tudom, hogy ez a versengés miben minősül meg, de ha pl. valamivel dicsekszik, akkor totál fapofával nyugtázd egy "aha"-val.
Ha nem neked címez valamit, csak látványosan próbál "rálicitálni" valamire, akkor egyszerűen ne törődj vele.
Ha nagyobb társaságban vagytok, biztos vannak ott mások is, akikkel tudsz beszélgetni, egyszerűen kerüld el a csajt.
Bár azt jó lenne tudni, hogy ez a versengés miben valósul meg.
Például egyfolytában féltékenykedik, ha én ott vagyok a családdal neki már savanyú arca van, főleg ha valakivel egy jót beszélgetek (?) 😂 méreget, visszahallottam dolgokat, pl anyóst faggatta hogy fogytam hirtelen sokat még pár éve, meg hol vettem ezt meg azt, velem meg sunyin viselkedik, mert beadja a szépet és a jót, utána meg megtudom hogy vitázik valakivel amiért valaki engem dicsér és ő neki az se tetszik, igazából nevetséges, el se tudom rendesen magyarázni 😂 remélem azért nagyjából érthető
Szóval ilyeneket csinál
Szerintem ezen nevess egy jót a markodba és magasról tegyél rá.
Egyértelmű, hogy irigy rád, mert szebb vagy/jobb pasid van/több barátnőd van / okosabb vagy /bármi. Ezzel a viselkedéssel gyakorlatilag beismerte, hogy kevesebbre tartja magát nálad.
Az is eléggé minősíti, hogy ahelyett, hogy ha olyasvalakit lát, akinek mondjuk jobban sikerült formába jönnie mint neki, akkor ahelyett, hogy gratulálna és megkérdezné, hogyan csináltad, mert ő is szeretne, a hátad mögött pusmog és azzal igyekszik magát jobb színben feltüntetni, hogy téged próbál degradálni. Nem túl hatékony módszer... Ha a barátja kicsit is értelmes, nem sokáig kell elviselned... Tipikus pletykás, minden lében kanál, szar keverő csaj a rossz indulatú fajtából.
Nem érdemes odamenni hozzá és megpróbálni szemtől szemben intézni ezt vele, mert ahogyan te is írtad az ilyen reflexből hazudik/tagad. Ha beismerné a viselkedését, be kellene ismernie azt is, hogy magát kevesebbre tartja nálad, irigy rád. Azt pedig semmi pénzért nem tenné meg egy ilyen ember. Kerüld el és szard le.
Ignore ON
Ne foglalkozz vele, egyik füleden be, másikon ki.
Ne csináld már magadnak a fesztivált!
Azt tudod, hogy aki pletykát hoz az visz is?
Szerintem egyszer nyilvánosan olvasd rá a csajra amiket visszahallottál és ki fog derülni, hogy tényleg ő mondta e, vagy valaki a nevében keveri a szart a háta mögött.
Ha viszont mindent ő mondott, akkor nyugodtan kérd számon és utasítsd vissza a szemétkedéseit egyszer és mindenkorra!
Lehet, hogy jó nagy cirkusz lesz és mindenki mindenkivel össze fog veszni, de ez ne érdekeljen!
Jobb ezt tisztába tenni és végre megteremteni a respektedet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!