Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?

Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?

Figyelt kérdés
Nekünk a család nagy része (inkább az idősebbek) Ukrajnában laknak,mi Pécsett élünk de nem tudunk még semmit sem tenni hogy ideköltöztethessük őket van valaki hasonló cipőben?Nektek mi a terv?
2022. febr. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
91%
4-es majd ha van időd és kedved akkor majd még írj hogy mizujs veletek. Egyébként nem, nincsenek Ukrajnában élő rokonaim.
2022. febr. 27. 07:08
 82/83 anonim ***** válasza:
92%

#81 Hát nem sok. Én bánom, hogy eljöttünk, nagyon hiányzik az otthonom. Most 3. napja vagyunk itt, már kezdem rosszul érezni magam, mert nem jó érzés rátelepedni senkire. 3 napig vendég a vendég - van egy ilyen mondás.

Beadtam az önéletrajzom 36 helyre, illetve a segítő csoportokban megpróbálunk albérletet keresni kaució nélkül. Bár sok reményt nem fűzök hozzá, de másképp nem fog menni :(

2022. febr. 27. 07:23
 83/83 anonim ***** válasza:
90%
Sok sikert!Nagyon sajnàlom azokat akik így kénytelenek az otthonukat elhagyni!Fel a fejjel mert minden meg fog oldódni csak most nagyon nehèz tudom!
2022. febr. 27. 07:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!