Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?

Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?

Figyelt kérdés
Nekünk a család nagy része (inkább az idősebbek) Ukrajnában laknak,mi Pécsett élünk de nem tudunk még semmit sem tenni hogy ideköltöztethessük őket van valaki hasonló cipőben?Nektek mi a terv?
2022. febr. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk az engem is érdekelne miért haragszik ennyire Putyin az Ukránokra, mi volt a konfliktus fő oka? Mindenhol összevissza beszélnek minden érthetetlenséget az okra..
2022. febr. 25. 22:16
 72/83 anonim ***** válasza:
94%
Dolgozóink vannak csak.
2022. febr. 25. 22:40
 73/83 anonim ***** válasza:
88%

71: A Nyugat és az oroszok megegyeztek, hogy kettejük közt semleges zónát hagynak, így is biztosítva, hogy a két oldal közt sose legyen háború.

Ez a semleges zóna Ukrajna - lenne.

Ukrajna viszont folyamatosan a Nyugathoz akar csatlakozni (ami persze tetszik a Nyugatnak). A NATO-ba még nem vették be, de folyamatosan telepíti a rakétavetőket az orosz határ mellé, az oroszok felé irányítva. Nyugatra egy darabot se tett.

A németek meg pénzelik őket. Csak ők adtak már 2 milliárd eurót Ukrajnának - elvileg helyreállításra, gyakorlatilag fegyverre. Jó sok fegyverre. Az ukrán hadsereg kb 1/4-e az orosz hadseregnek. Az NAGYON sok a méretéhez/gazdaságához képest.

Úgy, hogy elvileg semlegesnek kellene lennie..

Az már csak hab a tortán, hogy Ukrajna nyomatja az asszimilációt, elnyomva a kisebbségeket (pl nyelvtörvény). Ezt mi ismerjük, mert a magyarokat is, de bizony komoly orosz kisebbség is van ott.

2022. febr. 25. 23:43
 74/83 anonim ***** válasza:
93%
Nemtudom miért nem bírnak megülni a picsájukon az emberek. Én mint 2000-es születésű nemtudtam volna elképzelni lesz valaha is összecsapás világhatalmak között, azt gondoltam már mi jobbak vagyunk annál mint a múltban. Pl. ma reggel mikor felébredtem úgy hittem ez az egész háború csak egy álom volt, de nem. Nagy a csalódás a részemről még most is nehezen fogom fel.
2022. febr. 26. 00:02
 75/83 anonim ***** válasza:
90%
4-es mi történt véletek, tudtátok pénzt levenni? Szerintem ne menj vissza Ukrajnába, van több szervezet aki segít.
2022. febr. 26. 00:19
 76/83 anonim ***** válasza:
87%

#75 nem, azt írja a netbank, hogy megpróbálták meghackelni, ezért lett befagyasztva.

Na most vissza kéne menni letisztázni, érthető okokból ez jelenleg kizárt.

A magyar számlámon van 40 ezer ft pár napig elég, azzal legalább tudok fizetni.

2022. febr. 26. 10:21
 77/83 anonim ***** válasza:
89%

74 # Nagyon sajnálom hogy ennyi idősen belekerültél ebbe a szituációba.

Egyetértek veled.

Próbálj meg nem sokat rágódni rajta, gondolj a józanabbik lehetséges megoldására a konfliktusnak!

És a megoldáson se töprengj mert nem a te dolgod!

Kívánom hogy mielőbb el tudd feledni ezt az egészet! (háttérbe szorítani)

2022. febr. 26. 12:35
 78/83 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, te nem jelentkeztél már. A rokonaidrol tudsz még valamit?
2022. febr. 26. 20:21
 79/83 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Egy kis segitseg azoknak, akikkel manipulal a nyugati sz@r media.

2022. febr. 26. 22:46
 80/83 anonim ***** válasza:
92%
Köszönöm 77-es :)
2022. febr. 27. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!