Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?
4 voltam, magyar útlevéllel átengedtek a párommal és a fiammal. Most jöttünk át.
A gond az, hogy készpénzt felvenni nem tudtunk, de fizetni sem lehet, visszadobta a Tescoba az ukrán kártyát.
Szóval eléggé kétségbe vagyok esve 😕
Magyar útlevéllel ÁT KELL ENGEDNI a hátaron hiszen külföldi állampolgár.
Ha továbbra se tudsz levenni írj valahogy segítünk
61-es Jól tettétek hogy eljöttetek!Biztosan nehéz volt mindent otthagyni.
Sajnálatos!Sok szerencsét nektek és remélem mielőbb tudsz pénzt levenni!💕
Nem olvastam el az összes választ, viszont leírom a véleményemet.
Sajnálom a magyarokat akik ok nélkül szenvednek és pánikolva menekülnek a helyzet miatt.
Viszont akinak van egy kis esze az átlát a szitán.
Az ukránok felébresztették az alvó oroszlánt a hülyeségük miatt.
Aki kicsit is tájékozott a témában érti hogy miről beszélek.
Viszont!
Felháborítónak tartom azt hogy a mocskos agymosott idióta baloldal elvárja a kormánytól hogy magyarok álljanak be harcolni és vagánykodni!
Nagyon nagy szerencsénk hogy Putyin egy okos ember, és ezeket a magyar baloldali megnyilvánulásokat számba se veszi
65-ös!
Az agymosott az te vagy, meg a hozzád hasonló fideszpatkányok, akiknek a rajongásig szeretett Viktorkájuk mindent le tud nyomni a torkukon!
Egyáltalán nem akar a baloldal harcolni Ukrajnában, ha esetleg megpróbálkozol az értő olvasással, fel tudod fogni.
"Nagyon nagy szerencsénk hogy Putyin egy okos ember"
NYALD KI A SEGGÉT, MINT VIKTOR.
4-es válaszoló
szerintem menjetek menekültközpontba, ott kaptok szállást, ne a saját pénzed költsd arra, hogy kibérelj valamit. Ha van magyar útleveled, akkor átmehetsz Ukrajnába intézni a banki dolgokat. Ha egyáltalán nyitva van a bank. Visszajönni úgyis vissza tudsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!