Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?

Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?

Figyelt kérdés
Nekünk a család nagy része (inkább az idősebbek) Ukrajnában laknak,mi Pécsett élünk de nem tudunk még semmit sem tenni hogy ideköltöztethessük őket van valaki hasonló cipőben?Nektek mi a terv?
2022. febr. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
95%

4 voltam, magyar útlevéllel átengedtek a párommal és a fiammal. Most jöttünk át.

A gond az, hogy készpénzt felvenni nem tudtunk, de fizetni sem lehet, visszadobta a Tescoba az ukrán kártyát.

Szóval eléggé kétségbe vagyok esve 😕

2022. febr. 25. 15:39
 62/83 anonim ***** válasza:
94%
Most olvastam a CIB közleményét, próbáljátok felkeresni az ő egyik bankjukat. Kitartást, örülök, hogy átjutottatok.
2022. febr. 25. 15:45
 63/83 anonim ***** válasza:
92%
#61 Nem dombornyomott bankkártyával csak belföldön lehet fizetni, ez tudtommal mindenhol így van. Dombornyomottal kell megpróbálni, ha van, ha nincs, akkor netbankon keresztül kell megpróbálni valahogy felvenni átutalás révén... Nem tudom pontosan mi a helyzet most az ukrán bankokkal.
2022. febr. 25. 15:54
 64/83 anonim ***** válasza:
93%

Magyar útlevéllel ÁT KELL ENGEDNI a hátaron hiszen külföldi állampolgár.

Ha továbbra se tudsz levenni írj valahogy segítünk

2022. febr. 25. 16:38
 65/83 anonim ***** válasza:
95%

61-es Jól tettétek hogy eljöttetek!Biztosan nehéz volt mindent otthagyni.

Sajnálatos!Sok szerencsét nektek és remélem mielőbb tudsz pénzt levenni!💕

2022. febr. 25. 17:01
 66/83 anonim ***** válasza:
39%

Nem olvastam el az összes választ, viszont leírom a véleményemet.

Sajnálom a magyarokat akik ok nélkül szenvednek és pánikolva menekülnek a helyzet miatt.

Viszont akinak van egy kis esze az átlát a szitán.

Az ukránok felébresztették az alvó oroszlánt a hülyeségük miatt.

Aki kicsit is tájékozott a témában érti hogy miről beszélek.

Viszont!

Felháborítónak tartom azt hogy a mocskos agymosott idióta baloldal elvárja a kormánytól hogy magyarok álljanak be harcolni és vagánykodni!

Nagyon nagy szerencsénk hogy Putyin egy okos ember, és ezeket a magyar baloldali megnyilvánulásokat számba se veszi

2022. febr. 25. 18:51
 67/83 anonim ***** válasza:
54%

65-ös!

Az agymosott az te vagy, meg a hozzád hasonló fideszpatkányok, akiknek a rajongásig szeretett Viktorkájuk mindent le tud nyomni a torkukon!

Egyáltalán nem akar a baloldal harcolni Ukrajnában, ha esetleg megpróbálkozol az értő olvasással, fel tudod fogni.

2022. febr. 25. 19:58
 68/83 anonim ***** válasza:
89%
Az előzőt a 18:51 idejű hsz-re írtam, közben váltott a sorszám.
2022. febr. 25. 20:00
 69/83 anonim ***** válasza:
70%

"Nagyon nagy szerencsénk hogy Putyin egy okos ember"

NYALD KI A SEGGÉT, MINT VIKTOR.

2022. febr. 25. 20:01
 70/83 anonim ***** válasza:
92%

4-es válaszoló

szerintem menjetek menekültközpontba, ott kaptok szállást, ne a saját pénzed költsd arra, hogy kibérelj valamit. Ha van magyar útleveled, akkor átmehetsz Ukrajnába intézni a banki dolgokat. Ha egyáltalán nyitva van a bank. Visszajönni úgyis vissza tudsz majd.

2022. febr. 25. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!