Ti milyen gyakran làtogatjàtok meg a rokonaitokat? Mennyi ideig vagytok ott a làtogatás alkalmàval?
Nekünk a férjemmel csak anyám van meg a férje.
Egy évben 1-szer vagy 2-szer, kb. 6-8 óra, de az is kínszenvedés.
Én Pesten élek párommal, családom 100 km-re falun. Az én családomhoz kb 4-5 hetente megyünk 2 napra. Ilyenkor a szüleimnél alszunk, ott vagyunk. Apai nagyszüleim egy házban laknak szüleimmel, csak ők az alsó szinten, teljesen külön. Hozzájuk lemegyünk fél-1 órát beszélgetni, meg max az udvaron összefutunk. Anyai nagyszüleim 1 utcával arrébb laknak, hozzájuk is elmegyünk 2-4 órát beszélgetni. Általában valamilyen eseménykor (szülinap, karácsony stb) utazunk haza, így ezeknél a nagyszüleimnél családi rendezvény van, és ott találkozunk az anyai ági 2 unokatesómmal és szüleikkel (anyum tesója és férje). Ha épp nincs családi rendezvény, akkor sajnos velük nem találkozok csak ugye a nagyszülőkkel.
Plusz nagy ritkán kb évente 1-szer ugyanennél a nagyszülőknél összefutok néhány másodunokatesómmal is.
Apai ági rokonokkal nem nagyon tartom a kapcsolatot, 1-2 unokatesóval beszélek messengeren nagyon ritkán.
22/L
A szüleim és a testvérem: minden héten találkozom velük, több órára is.
A még élő nagyszüleim: az egyik néhány havonta, a másik évente max. 2szer, 1-2 óra. (sajnos az a két nagyszülőm, akiket imádtam, már nem él, hozzájuk mennék hetente).
Egyéb rokonok: nem igazán tartjuk a kapcsolatot, időnként összefutunk, akkor beszélünk, de direktben látogatni nem szoktuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!