Ti milyen időközönként és mennyi időre látogatjátok meg barátotok/barátnőtök/férjetek/feleségetek szüleit?
Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 17:51
1/11 anonim válasza:
6-8 havonta pár nap erejéig (1000km)
2/11 anonim válasza:
Ha nem muszály soha.Élettársam anyja alapból nem birta a családomat,; megkaptuk " Az egy kiló sót se esztek meg eggyütt" háziáldást.
13 éve együtt vagyunk.
Anyósomékhoz vagy 3-4 éve nem mentünk,parom max az utcán találkozik vele,de a hideg rázza tőle.
Mióta együtt vagyunk más szemmel látja a világot és az anyját,pedig nem 'én neveltem el'
3/11 anonim válasza:
2-3 havonta, egy órára. Bőven elég.
4/11 anonim válasza:
Kb. havonta. Jó a viszonyunk szerencsére, örülnek, ha megyünk.
5/11 anonim válasza:
Kb kéthetente van találkozás. Egyik részről a városban laknak a szülők, másik részről a városban dolgozik.
6/11 Metionin válasza:
Évente kb. 3-szor, 1-2 órára. Bőven sok, főleg anyósomból.
7/11 anonim válasza:
Párom hetente hazamegy az édesanyjához, én körülbelül fél évente. Szeretem az anyukáját, de valamiert igy jön ki a lépés.
8/11 anonim válasza:
Soha, nem is ismerem személyesen egy alkoholista a férjem anyja, ő se látogatja. A saját fiát is utálja engem meg pláne nálunk ez ilyen.
10/11 anonim válasza:
Sajnos egyszer találkoztunk, aztán jött a vírus, nem tudtunk utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!