Vannak Ukrajnában élő rokonaitok?
Figyelt kérdés
Nekünk a család nagy része (inkább az idősebbek) Ukrajnában laknak,mi Pécsett élünk de nem tudunk még semmit sem tenni hogy ideköltöztethessük őket van valaki hasonló cipőben?Nektek mi a terv?2022. febr. 24. 20:44
21/83 anonim válasza:
Nah azért nem mindegy, hogy egy szarral dobálozó késelős ösztönylényt kell befogadni vagy egy normális, dolgozó, iratokkal rendelkező embert. Ha megtehetném szívesen segítenék egy Ukrán családnak..
22/83 anonim válasza:
Én sem várnám el soha senkitől, hogy harcoljon, viszont sokan igen, ezért is írtam amit. Itt nem is arról van szó, hogy be kéne fogadni a muszlimokat, szerintem sem, csak arról, hogy sokan még azt is kritizálják, ha a szomszédos országokba mennek menekültként mondván, hogy miért nem vették fel a harcot.
23/83 anonim válasza:
Friss hír:
Ukrajna megtiltotta a 18-60 év közötti férfiak számára, hogy elhagyják az ország területét.
Nyilván azért, mert várható, hogy harcolni küldik őket.
24/83 anonim válasza:
Miért kötelező harcolni?
Kissé költői kérdés de erre, hogy lehet valakit kényszeríteni? Nyugodtan éli az életét és valaki kitalálja menjen háborúzni.
25/83 anonim válasza:
Ez elég bolond döntés ekkora túlerővel szemben. Inkább meg kéne adniuk magukat.
26/83 anonim válasza:
Általános mozgósítást is elrendelték, onnan már csak egy pillanat kérdése a SAS-behívó.
27/83 anonim válasza:
Hát akkor mint kiderült az Ukrán állam se különb, mint egy diktátor. Tehát, hogy mi az hogy "te maradsz" nem állatok az emberek akiket csak úgy tartani lehet..
28/83 anonim válasza:
Ha van magyar papirod ahogy tudsz menj nagyon sok szervezet segít Magyarországon, nem kell kaucióba gondolkoznod. Szállás.hu is ajánlott fel lakhatást. Tényleg aki tud az menjen.
29/83 anonim válasza:
Utolsó, már nem tud átlépni a határon, a család többi tagját (asszony, gyerek) tudja legfeljebb átküldeni.
30/83 anonim válasza:
Amúgy olyankor mivan ha kijön a levél hogy menjen be harcolni, de az adott illető nem megy el? Oda mennek mindenkihez és lebilincselve viszik el a frontra vagy nemértem... vagy ha erőszakkal be is voncolnak viszont mikor megindul a harc direkt lemaradok azt elfutok a g*cibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!