Mit tudtok a közelebbi és távolabbi rokonaitokról?
Figyelt kérdés
Kire vagy kíváncsi és kire nem? Miért?2021. szept. 17. 22:02
1/13 anonim válasza:
Kb semmit nem tudok róluk. Csak távoli rokonaim élnek, nem tartjuk a kapcsolatot.
2/13 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es válaszoló: szabad megkérdezni, hogy miért szakadtak meg ezek a kapcsolatok?
Ha tapintatlan a kérdésem, akkor bocsánatot kérek.
2021. szept. 17. 22:23
3/13 anonim válasza:
Semmit, pedig élnek durván 10km-re is, simán csak nem vagyunk egymásra kíváncsiak, harag nincs, de most minek az erőltetett jópofizás.
4/13 anonim válasza:
Van akikről sokat, van akikről semmit vagy szinte semmit.
5/13 anonim válasza:
Első vagyok. Nem volt minek megszakadni, sosem tartottuk igszán a kapcsolatot velük. Mármint az apám ágáról szó szerint fogalmam sincs,de az anyai oldalról is meghaltak már azok a rokonok, akik szorgalmazták, hogy tudjunk egymásról. Mi pedig nem keressük egymást a másodunokatestvéreimmel, akikkel összesen kb 5x találkoztam életemben. Nagy korkülönbség, fizikai távolság és az érdeklődés hiánya együtt okozza ezt.
6/13 A kérdező kommentje:
Jó, rendben van. Megelégszem a válasszal. Hasznosnak találom.
Írhatnak még mások is!
2021. szept. 17. 22:32
7/13 anonim válasza:
Semmit se tudok róluk,csak kb annyit hogy élnek, sosem tartotta a családom a rokonokkal a kapcsolatot nem tudom miért. Ezert nekem sem igazán volt lehetőségem megismerni őket
8/13 anonim válasza:
Mi sem tartunk, amúgy sem volt nagy a családunk, de nem is igen kerestük egymást. Én meg konkrétan azt sem tudom a szűk csalédomat leszámítva, hogy kik a rokonaim...
10/13 anonim válasza:
A tavoli rokonokkal nem tudom mi van sot a legtobbjuket nem is ismerem.
A kozeli rokonokkal sem mindegyikkel tartjuk a kapcsolatot. Akikkel igen azokrol nyilvan tudjuk hogy hol elnek, mit csinalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!