Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párodon,gyerekeden kívűl...

Ha párodon,gyerekeden kívűl nincs senkid. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Férjemmel se szüleink( 10 éve meghaltak),se testvérünk. Egy ovis gyerekünk van.baráti társasággal sűrűbben találkoznék,de évente 2- 3 - szor "érnek rá". Nekem ez kevés. Ismerősöknek vannak családjaik,igy velük is találkozgatnak,és irigy vagyok vagy rossz érzés.Van akinek párján kívül senkije? ( meghalt vagy nem tartjátok a kapcsolatot) .te hogy viseled?
2022. febr. 8. 10:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%

#20 Legszívesebben azonnal meghívnálak egy kávéra vagy bárhova (including esküvő), de sajnos a negyvenes éveimet taposom, ráadásul messzi lakok. :)

Így hát csak drukkolok, hogy összehozzon téged az élet egy patchworkös, kosárfonós férfival.

2022. febr. 11. 18:22
 22/27 anonim ***** válasza:
71%

Bár neten, de beszélgettem hozzád hasonló helyzetben lévő nővel. Gyönyörű is volt, intelligensnek is tűnt.

Azt vettem észre rajta, hogy nagyon zárt, és nagyon nehéz vele bármiről is beszélgetni.

Bármilyen beszédtémát felvetettem, az egész belefulladt az érdektelenségbe, egyszavas válaszokat írt. Pedig nem így indult...

Nem lehet, hogy néha hasonló hibákat követsz el, mint az említett nő? Esetleg tudat alatt, valamilyen régi sérelem miatt "falakat" emelsz magad köré.

Mert olyan egyszerűen NINCS hogy egy huszonéves nő ne kelljen senkinek.

2022. febr. 13. 10:49
 23/27 anonim ***** válasza:
56%

20-as vagyok. Nincs társaságom, nem találkozom fèrfiakkal, így meg azért egy kicsit nehéz. Kölcsönös vonzalmat sosem tapasztaltam, csak egyirányú volt, ami azért elég nagy csalódás. Amúgy sosem voltam népszerű, egyetem előtt a lúzerek táborát erősítettem, valamivel mindig piszkáltak, de akkor úgy tűnt ez eléggé lepereg rólam, volt pár barátnőm, velük külön klikkesedtünk. Ki tudja, lehet ez jobban megsebzett, mint hittem. Felnőttként nőkkel nehezen jövök ki. Sokan irigyek, feljebbvalónak akarnak tűnni és szeretik eltaposni, aki határozatlan, mint én. Nehezen bízom meg emberekben, sokszor voltam naiv, manipuláltak, kihasználtak. Amúgy én tudok beszélgetni és jó hallgatóság vagyok. De semmilyen populáris dolog nem érdekel. Nincs közös pontom a legtöbb emberrel, úgy meg egy idő után valóban nincs miről beszélgetni. Az életem meg túl semmilyen, a problémáimról tudok beszélni, de érthető módon ettől nem vagyok kellemes társaság, a negatív, pesszimista hozzáállást senki sem szereti. Mondjuk általában olyan helyzetben vagyok, hogy a másik rendre elpanaszolja a dolgait, de engem már teher meghallgatnia. Az összes ilyen kapcsolatom 0-ra építettem az elmúlt 1,5 évben, ezért maradtam ennyire egyedül. De velük sem volt jó úgy, jobb nélkülük. Miért érdekeljen valaki, akit én nem érdeklek?

Amúgy nem bántásként, de egy netes beszélgetésből nem igazán következtetnék a lány zárkózottságára. Én próbáltam online ismerkedni, de hiába beszelgettünk az elején, ha nem volt kedvem folytatni, akkor nem válaszoltam. Lehet a hölgy csak feléd lett érdektelen, emiatt fogytak el a szavak. Ezt saját tapasztalatból mondom. Ha egy lány élőben nem nagyon tud kommunikálni, akkor jogos az észrevétel, és biztos van benne valami. Chaten nem válaszolunk, ha nem akarunk, ez sajnos ilyen.

2022. febr. 13. 12:19
 24/27 anonim ***** válasza:
46%

#23 Szívességből idemásolom a saját kérdésed linkjét, hogy ott folytathassátok. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. febr. 13. 12:47
 25/27 anonim ***** válasza:
70%
24-es: köszi, de én nem igazán akarom folytatni, azt hiszem nem nagyon fogok más jellegű választ kapni már. Nem hiába nem írnak oda sem már mások, vagy nem így gondolod?
2022. febr. 13. 12:54
 26/27 anonim ***** válasza:
71%

Most jól lepontoztatok, pedig csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy te már kiírtál az ismerkedési nehézségeidről egy saját kérdést (merthogy ez a kérdés eredetileg másról szól).

Egyébként a 21-es is én voltam, általában nagyon vonzanak az introvertált, érzékeny, kreatív nők. Csak hát a korkülönbség...

2022. febr. 13. 13:02
 27/27 anonim ***** válasza:
70%
26-os ne törődj ezzel, itt sokakat lepontoznak, még akkor is, ha teljesen normálisak. És igazad van, én sem látom értelmét a diskurzusnak, mert itt csak off. amúgy köszönöm a kedvességed.
2022. febr. 13. 15:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!