Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párodon,gyerekeden kívűl...

Ha párodon,gyerekeden kívűl nincs senkid. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Férjemmel se szüleink( 10 éve meghaltak),se testvérünk. Egy ovis gyerekünk van.baráti társasággal sűrűbben találkoznék,de évente 2- 3 - szor "érnek rá". Nekem ez kevés. Ismerősöknek vannak családjaik,igy velük is találkozgatnak,és irigy vagyok vagy rossz érzés.Van akinek párján kívül senkije? ( meghalt vagy nem tartjátok a kapcsolatot) .te hogy viseled?
2022. febr. 8. 10:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Legtöbbször szomorú vagyok, mert nekem csak a férjem van és a család (gyerek még nincs), barátom már egy szem sincs, eltűnt mindegyik. De rájöttem, szerencsés vagyok, mert van családom!
2022. febr. 8. 12:45
 12/27 A kérdező kommentje:
Nekem az is fáj,hogy gyerekem egyke mint én voltam.szerencsére még tervezünk két tesót,de már iskolás lesz. Igen pont azt vettem észre,hogy a régi baráti társasággal azért talizunk ritkán mert mindenkinek elég a társ és gyerek,mindenki elégedett így :p csak nekem nem elég...pluszban a többiek taliznak néha a szülőkkel tesókkal ami nekünk nincs,lehet ez zavar,bár ha több családot ismernénk( gyereknek is játszótárs) nem zavarna.
2022. febr. 8. 15:32
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
11-es vagyok: Szerintem ez nem igaz mindenkire, én például nagyon bánom, hogy eltűntek a barátaim. De ők nem akarnak már kapcsolatot tartani, küldöldön élnek, én igyekszem másokkal kapcsolatot kialakítani.
2022. febr. 8. 15:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra kell vigyázni, hogy ha felnő a gyerek, akkor ne telepedjen rá a szülő. Sajnos sok ilyet látok. Gyerek felnő, önállósodna, de a szülők érzelmileg zsarolják, mert nélküle teljesen üres az életük.
2022. febr. 8. 16:05
 15/27 anonim ***** válasza:
87%
Nekem ugyan él az édesanyám, van unokatestvérem is, akivel rendszeresen találkozunk, de mégis úgy érzem, hogy a régi életemhez képest sokkal kevesebb lehetőségem van. Van férjem és egy gyermekem, de a barátaimmal alig tudok találkozni. Ennek leginkább az az oka, hogy vagy elköltöztek messzebbre, vagy nekik is családjuk van, s nem tudjuk az időpontokat összehangolni, vagyis csak nagyon ritkán. Bevallom őszintén, nekem hiányoznak a sűrűbb baráti csevejek, programok, pedig elég introvertált ember vagyok, mégis.
2022. febr. 8. 17:23
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Egyedül élek, egy kutyám van igazából emgszokás kérdése, inkább az lenne a fura már ha nem így lenne.
2022. febr. 8. 22:29
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Pár ötlet:

- ha majd enyhül a járványhelyzet, és újra nyugodtan össze lehet járni, meghívhatnátok a gyerek ovis barátait a szüleikkel együtt, szervezhettek közös kirándulást vagy más programot,

- járj el tornázni, táncolni vagy valamilyen más csoportos edzésre,

- ha van olyan iskoláskori barátod, akivel eltávolodtatok egymástól, keresd meg, és hívd el kávézni, hátha újra fel tudjátok venni a fonalat,

- hobbik, érdeklődési kör alaján a neten is szerezhetsz ismerősöket, erre valók a filmes, utazós, főzős fórumok, fb-csoportok stb.

2022. febr. 8. 22:48
 18/27 anonim ***** válasza:
80%

Szó szerint a gyerekeimen kívül mindenkít elvesztettem Velük is ritkán találkozom Férjem halála után újra házasodtam Tehát vele élek ennyi nekem elég!

A munkám végett annyi embert ismerek hogy bőven elég néha még sok is.

Persze embere válogatja én nem vagyok az a társasági ember.Szeretem ha magunk vagyunk és nyugi van.Nagyon kevés szabadídővel rendelkezem

A halott családtagjaimra szeretettel emlékszem De a férjemen kívül velük sem volt szoros kapcsolatom.

2022. febr. 9. 08:25
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Nekem párom sincs 😂
2022. febr. 10. 14:45
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
25 évesen nekem sosem volt kapcsolatom, van néhány barátom, de őket is ritkán látom csak, mert messze laknak már, nem érnek rá, havonta 1 max. 2 találkát sikerül összehozni. Családomhoz rendszeresen hazajárok, de ennyi idősen ez már kevés nekem. :( Eléggé introvertált nő vagyok, de a magány miatt eléggé sokat szorongok mostanában, úgy érzem ez sosem fog változni. Nekem lenne lehetőségem új hobbikat felvenni, de az itt lévő lehetőségek sajnos nem igazán vonzanak, és tapasztalatból tudom, hogy pl: Zumba órán nem én fogok barátságokat kötni. 😂 Én egy kézművesebb, kreatív típus vagyok, ami eléggé introvertált hobbi, de a szülővárosomban voltak ilyen jellegű szakkörök felnőtteknek is, itt nincs ilyesmi. Pedig egy kosárfonásra, patchworkre, gyöngyfűzésre nagyon szìvesen kapható lennék. 1-1 tematikus workshop szokott lenni év közben, de az nem az igazi. Ha Budapesten élnék, még főzőtanfolyam is szóba jöhetne. Pécsen semmi sincs. :(
2022. febr. 11. 16:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!