Ha párodon,gyerekeden kívűl nincs senkid. Van ilyen?
Pár ötlet:
- ha majd enyhül a járványhelyzet, és újra nyugodtan össze lehet járni, meghívhatnátok a gyerek ovis barátait a szüleikkel együtt, szervezhettek közös kirándulást vagy más programot,
- járj el tornázni, táncolni vagy valamilyen más csoportos edzésre,
- ha van olyan iskoláskori barátod, akivel eltávolodtatok egymástól, keresd meg, és hívd el kávézni, hátha újra fel tudjátok venni a fonalat,
- hobbik, érdeklődési kör alaján a neten is szerezhetsz ismerősöket, erre valók a filmes, utazós, főzős fórumok, fb-csoportok stb.
Szó szerint a gyerekeimen kívül mindenkít elvesztettem Velük is ritkán találkozom Férjem halála után újra házasodtam Tehát vele élek ennyi nekem elég!
A munkám végett annyi embert ismerek hogy bőven elég néha még sok is.
Persze embere válogatja én nem vagyok az a társasági ember.Szeretem ha magunk vagyunk és nyugi van.Nagyon kevés szabadídővel rendelkezem
A halott családtagjaimra szeretettel emlékszem De a férjemen kívül velük sem volt szoros kapcsolatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!