Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párodon,gyerekeden kívűl...

Ha párodon,gyerekeden kívűl nincs senkid. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Férjemmel se szüleink( 10 éve meghaltak),se testvérünk. Egy ovis gyerekünk van.baráti társasággal sűrűbben találkoznék,de évente 2- 3 - szor "érnek rá". Nekem ez kevés. Ismerősöknek vannak családjaik,igy velük is találkozgatnak,és irigy vagyok vagy rossz érzés.Van akinek párján kívül senkije? ( meghalt vagy nem tartjátok a kapcsolatot) .te hogy viseled?
2022. febr. 8. 10:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

Biztosan lehet új ismerősöket szerezni, új barátokat megismerni. Pl. gyerekkel programokra, közösségekbe járni és ott megismerni más szülőket. Vagy a lakóhelyeteken, a kisgyermekes szülőkkel.

Vagy esetleg felvenni régi barátokkal, osztálytársakkal a kapcsolatot.

Vagy munkahelyen.

2022. febr. 8. 11:02
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Legyél szmk-s, rögtön lesz helye az összes szociális igényednek. :)
2022. febr. 8. 11:21
 3/27 anonim ***** válasza:
87%

Szüleim, tesóm 2000kmerre, 3éve nem taliztunk.

Párom nincs, gyerek sincs háistennek. Jól elvagyok

2022. febr. 8. 11:26
 4/27 anonim ***** válasza:
77%

Én remekül megvagyok férjjel és 2 gyerekkel. A barátságok elmaradoztak, én akartam így.

Nekem az a fura, ha valaki nem találja meg az elfoglaltságot egyedül, hanem minden áron barátokban, tágabb családban éli meg ezt.

2022. febr. 8. 11:28
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is a férjem van és az egyszem gyerekünk. Igazából bárki más már idegesít(ene), szerintem így teljesen jó.
2022. febr. 8. 11:33
 6/27 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, egyikőtöknek se maradt iskolai barátja, ismerőse, vagy munkahelyi barátságok korábbról?
2022. febr. 8. 11:34
 7/27 anonim ***** válasza:
67%
Nekem csak a férjem van. A szüleimmel már semennyit sem találkozunk, mert ők covidrettegők. Más rokonaimmal nem keresem a kapcsolatot, barátaim nincsenek. Nekem így teljesen jó, a férjem társasága tökéletesen elég.
2022. febr. 8. 11:41
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se párom, se gyerekem. Van az egy darab anyám, meg néhány barátom, akikkel többhavonta egyszer tudok találkozni.
2022. febr. 8. 12:24
 9/27 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is "csak" férjem van. Én nem is vágyom többre. Stresszes gyerekkorom, fiatal felnőttkorom volt, és nem tudom elviselni az embereket hosszú távon magam mellett, csak a páromat. Szerencsére ő is így van vele, hasonló okokból, így vagyunk teljes egész. (Dolgozunk mindketten, én most állok neki szakmát is tanulni)
2022. febr. 8. 12:26
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Az én szüleim sajnos régen meghaltak (anyukám 16 éve, apukám 9 éve). Viszont a férjemnek és a három gyerekünknek köszönhetően nem érzem túlzottan a családi kapcsolatok hiányát. Igaz, anyósommal és a férjem testvéreivel nem túl gyakran, de összefutunk. Nekem a szüleim rokonai közül viszont már csak a külföldön élő nagynéném él, akivel néha e-mailt váltok.
2022. febr. 8. 12:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!