Megpróbálnátok rendben hozni a kapcsolatukat vagy elengednétek?
A bátyám és a lányom nagyon csúnyán össze veszett.
A gyerekem azon kapta fel a vízet ahogy a nagybátyja nem túl szép dolgokat írogatott neki facebookon és mivel nem tudta hogy kezelni nem reagálta le túl szépen a dolgokat.
Amikor haza ért a barátnőjétől és össze találkoztak szinte egymásnak ugrottak
Nagybácsi szájából a megöllek is elhangzott
Tudni kell hogy a bátyámnak eléggé szar humora van és a természete is eléggé vad. Nem gondolkodik stb
Mondtam a lányomnak hogy nem kellett volna törődnie vele hisz ismeri de erre csak annyit mondott hogy vele senki sem beszélhet úgy mintha a seggéből rángatták volna ki plusz nem tűri ha engem is bántanak (én nem vettem magamra azokat amiket a bátyám írt hiszen ismerem milyen de úgy látszii benne nagyobb nyomott hagyott).
Alap esetben rájuk hagynám de tekintve hogy egy háztartásban élünk félek mi lehet még ebből!
Ti mit tennétek?
Ilyet ir a gyerekednek, te pedig vadudegenektol kerdezed, hogy mit evo legy? Pffuu..ilyen Anyat...
Amugy az wgy dolog, hogy te elturod, hogy egy darab sz@rkent banjanak veled, de szerencsere a lanyodba tobb intelligencia szoroult.
"Nagybácsi szájából a megöllek is elhangzott"
Csak szólok, hogy ez bűncselekmény!
Ezt szokták a rendőrségi tudósításokban úgy írni, hogy "életveszélyesen megfenyegette".
Amúgy csodálatos családi idill lehet nálatok. Ahogy számolom legalább 40 év körül lehettek te is meg a bátyád is. Mindkettőtöknek van vagy volt házassága/élettársi kapcsolata, mégis ennyi idősen mindketten az anyukátoknál laktok.
Csodálkoztok, hogy konfliktusok vannak? Én nem!
"Ha az én gyerekemnek mondott volna ilyet, tuti pofánbszom."
Épp ezt akartam írni. Nem tudta volna befejezni a mondatot, mert a saját vérét köpködte volna helyette...
Ha az én gyerekemnek ugatott volna így a testvérem, elásom. Mindezt úgy, hogy a mi kapcsolatunk jó, és nem retardált a tiéddel ellentétben.
Megoldásként nem javaslom, hogy ennyire drasztikus legyél, jelentsd fel, vagy beszélgess el vele normálisan hátha megérti, hogy egy teljesen idióta és nem beszélhet így másokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!