Megpróbálnátok rendben hozni a kapcsolatukat vagy elengednétek?
A bátyám és a lányom nagyon csúnyán össze veszett.
A gyerekem azon kapta fel a vízet ahogy a nagybátyja nem túl szép dolgokat írogatott neki facebookon és mivel nem tudta hogy kezelni nem reagálta le túl szépen a dolgokat.
Amikor haza ért a barátnőjétől és össze találkoztak szinte egymásnak ugrottak
Nagybácsi szájából a megöllek is elhangzott
Tudni kell hogy a bátyámnak eléggé szar humora van és a természete is eléggé vad. Nem gondolkodik stb
Mondtam a lányomnak hogy nem kellett volna törődnie vele hisz ismeri de erre csak annyit mondott hogy vele senki sem beszélhet úgy mintha a seggéből rángatták volna ki plusz nem tűri ha engem is bántanak (én nem vettem magamra azokat amiket a bátyám írt hiszen ismerem milyen de úgy látszii benne nagyobb nyomott hagyott).
Alap esetben rájuk hagynám de tekintve hogy egy háztartásban élünk félek mi lehet még ebből!
Ti mit tennétek?
Csak én nem értem,hogy mit keres nálatok a bátyád?
Ha jól értem,akkor nagykorú gyereked van és neki is van családja,de mégis nálatok lakik.
És ő cseszteti a te gyereked?
Minden ok nélkül a bátyád minősíti a lànyod alaptalanul, erre neked még kérdés hogy viszonyulj a bátyádhoz?
Amikor a lányodnak leírta az első sértő, önbizalom romboló, alaptalan, neki semmi köze dolgot, akkor kellett volna elküldened melegebb éghajlatra. Semmi köze hozzá egy nagybácsinak hogy te és a férjed eltartjátok vagy nem a gyereketeket. Semmi joga ilyet mondani hogy a gyereked ne menjen haza a te házadba. Miért kérdés ez neked?
11, Ha jól értem, akkor több generációs lehet az otthon, mert nagyi is a színen van.
Szóval nagyi/nagyszülők + a kérdező családja + a bátyó elvált és szintén hazamotyózott.
Gondolom, ezért érzi úgy, hogy elzavarhatja otthonról a kislányt, mert nagyszülői ház lehet az otthon?
Mondjuk biztos nem hagynám annyiban, a saját életét rendezgesse a kedves bátyó, az írtak alapján bőven van mit söprögetni.
Kérdező, állj ki a lányodért, ez fontos, ha nem akarod elveszteni a bizalmát!
Te vagy a legfurcsabb ebben a sztoriban...
Hol lenne mar ez kerdes. Bekiteni? Minek? Ki kellene allnod a lanyod mellett... Ha te, es a ferjed eldontottetek, hogy tamogatjatok, akkor tamogassatok. Felnott ember vagy, nem is ertem, miert engeded, hogy ebbe barki is beleszoljon. Ez nem az, hogy nyers a humora a batyadnak, hanem egy fontoskodo bunko paraszt viselkedes. O is felnott. Ha igyis gondolja, akkor tartsa meg maganak...
"de erre csak annyit mondott hogy vele senki sem beszélhet úgy mintha a seggéből rángatták volna ki"
Előszöris emlékeztetni kéne a szrkupacot, hogy attól, hogy a polcra tették még nem lett lekvár.
Nem kell őket összeengedni, probléma megoldva. A nagybácsi tapintatlan a lány meg egy hisztis "jaj velem senki nem beszélhet így mert hercegnő vagyok".
"Nagybácsi szájából a megöllek is elhangzott" - És te nem szóltál rá a bátyádra, hogy hogy mer így beszélni a lányoddal?
"de tekintve hogy egy háztartásban élünk" - A bátyád felnőtt ember létére élősködik nálatok, és nem képes önállóan fenntartani egy ingatlant? És még ő szólja le a 19 éves lányodat, aki még tanul, hogy később önállóan meg tudjon élni?
"Van gyereke. Egy 18 éves fia van de ő az anyjával él. Vele is állandóan veszekedtek" - A bátyád a saját háza táján söprögessen, van mit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!