Miért haragszanak rám mert nem kerestem őket eddig, ha ők sem engem korábban?
Az életem azon szakaszán vagyok, hogy az esküvőnkre készülök.
Csodák csodájára azt tapasztalom, hogy vannak olyan rokonaim akiknek az az első kérdésük, hogy "most tudsz keresni, eddig hol voltál?"
Ez a dolog több sebből vérzik mivel:
1. Ezeknek a bizonyos rokonoknak az esküvőjükön mi voltunk, nálunk úgy illik, hogy ők is elkellene jöjjenek a mi esküvőnkre.
2. Màsodsorban nem értem a problémát. Ők kerestek engem valaha? Amikor gyerek voltam sosem hívták fel a szüleimet, hogy kérdezzék meg, hogy vagyok (nem is vàrta el senki). Amikor elmentem egyetemre 300 kmre a vàrosomtól, azt sem kérdezte senki, hogy még élek? Amikor elmentem dolgozni külföldre, szintén. Értem én, hogy most már én vagyok a fiatalabb és én kellene keressem őket, de milyen alapon vàrjàk el ezt tőlem, ha ők sosem érdeklődtek felőlem, amikor mondjuk még olyan korban voltam, hogy nem.lett volna lehetőségem felhívni vagy meglàtogatni őket.
Ez ìgy rendjén van? Nagynénikről, nagybàcsikról van szó.
Ha nem akarod ezt hallgatni a TI napotokon, akkor inkább hagyd ki őket. A végén még az esküvő is erről szólna, amit nem hiszem, hogy szeretnétek.
Ez a "nálunk úgy illik" dolog pedig hülyeség szerintem. Az illik amit ti akartok. Ennyi.
Mi a kérdés akkor?Meghívod őket,lóvét zsebre vágod,ennyi.
Majd elmondják hogy miért nem kerested őket blablabla mintha ők nem tudtak volna téged keresni úgy csinálnak
Lehet el se mennek ha bepukkadtak de legalább nem mondhatják hogy nem hívtad meg őket
A nagyot tudunk ugrani az életben dolog már az esküvői költségeknél elvérzik. Örülni fogtok, ha annyi összejön, amiből legalább a kiadások nagy részét tudjátok fedezni, nem még hogy ugrálni belőle...
Valószínűleg épp ez ellen a régi szokás ellen tiltakoznak.
Na csak kibújt a szög a zsákból. Gondolom érzik rajtad hogy csak azért hívtad meg őket hogy adjanak pénzt.
Az ember valahogy mindig érzi hogy egy rég látott rokon milyen szándékkal közelít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!