Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Adnátok pénzt egy olyan...

Adnátok pénzt egy olyan esküvőre,ahová nem hívtak meg?

Figyelt kérdés

Adott két család,akik nincsenek jóban,nem tartják már a kapcsolatot.

(Testvéri kapcsolat).

Az egyik gyereknek most lesz az esküvője,amire nem kaptak meghívást.

Viszont van,aki szerint ilyenkor is illik pénzt adni,hiszen csak az unokahúgról van szó.

2021. júl. 9. 22:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Segítsék őket azok, akik még vannak hívva. Ha nem hívnak valahová, akkor nem is ajándékozok. Főleg így, hogy ti már gyakorlatilag idegenek vagytok egymásnak. Nem adnék semmit. Se pénzt, se ajándékot.
2021. júl. 10. 11:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretek esküvőre járni. Inkább fizetek, csak ne kelljen odamennem.
2021. júl. 10. 23:44
 23/23 A kérdező kommentje:

A kommenteket olvasva úgy látom,nekem volt igazam.

Kíváncsi voltam,hogyan gondolkodnak erről az emberek,mert én úgy gondoltam,hogy tuti csak a mi családunk ilyen,és nem tévedtem.

Talán azok a családok ilyenek,akik inkább a külsőségeknek,a környezetnek akarnak megfelelni,mintsem a józan gondolkodást követnék.

2021. júl. 11. 00:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!