Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vajon meg fog romlani emiatt...

Vajon meg fog romlani emiatt a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

A lányom 5 éve ment férjhez. Amikor megismertem apatársat, egyből nagyon szimpatikus volt. Mi, a két férfi nagyon hamar megkaptuk a közös hangot és mondhatni a legjobb barátok lettünk. Végtelenül tisztelem őt (természetesen anyatársat is) és ő is engem. Mindenben segítünk egymásnak, járunk együtt nyaralni, kirándulni, szórakozni, stb, immár 8 éve.

Azonban ma mentem a lányomékhoz és segítettem nekik a kertben. Időközben átjött a feleségem is és mondták hogy apatárs is át fog jönni.

Viszont valamin bent összekaptak a fiatok és a feleségem próbálta csitítani őket, mert szerinte a veje nek volt igaza (nem tudom miről volt szó, nem is érdekel, én elhiszem hogy neki volt igaza és el is fogadom). Viszont amikor én bementem, a vejem pont az asztalt csapkodta és káromkodni kezdett (sosem láttam még így) és megindult a lányom felé (sosem ütné meg, de gondoltam hogy le akarja ordítani a fejét).

Akkor léptem közbe, és mondtam neki, hogy ha egyszer még a lányomra mer káromkodni vagy ne adj isten egy újjat is ráemel, akkor eltöröm a kezeit.

Ezután nem sokkal kibékültek, a vejem bocsánatot kért tőlem is és a lányomtól is, több mint egy órát beszéltünk, el is sírta magát nekem, hogy mennyire szégyenli magát.

Amikor minden megoldódott akkor hazamentünk, viszont most este hívott apatársat dühösen, hogy én az ő fiát fenyegetem. Elvileg akkor akart bejönni amikor folyt a vita és hallott mindent ezért inkább hazament de 'annyira bántotta amit a fiának mondtam' hogy nem tűrheti szó nélkül. És ezen összeszólalkoztunk.

Vajon megromolhat emiatt a kapcsolat?

2021. ápr. 18. 21:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
95%
A 20-as igazat mond, így a pár élete nem egymásról szól, hanem a családnak való megfelelésről - legalább 50%-ban. A mi családunkban többen éltek többgenerációs házban, és bizony mindenütt a szülők parancsoltak. A fiataloknak le kellett nyelniük mindent.
2021. ápr. 19. 00:04
 22/31 anonim ***** válasza:
28%
Talán lányom meg férje veszekedtek máskor így írd le és mindenki érteni fogja ,mert ezt így senki nem értette.
2021. ápr. 19. 05:52
 23/31 A kérdező kommentje:

20

Mi mindig is így éltünk és ezzel semmi baj nem volt. Ők is hívnak hogy besegítsünk vagy hogy meglátogassuk őket.

2021. ápr. 19. 07:09
 24/31 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem semmivel sem különb a srácot veréssel fenyegetni, mint neki a lényoddal kiabálni.
2021. ápr. 19. 07:12
 25/31 A kérdező kommentje:

24

Én igenis kitekerem mindkét kezét ha egy nőre kezet emel.

2021. ápr. 19. 07:38
 26/31 1Léna ***** válasza:
Ahogyan a veje bocsánatot kért, indulatossága miatt, úgy egy bocsánat kérés sokat jelent más kapcsolati feszültségek rendezésénél is. Amikor lehiggadunk és belátjuk, hogy az indulataink kifejezése bántó lehet egy egyébként általunk tisztel személy számára. Egy bocsánat kéréssel nem a másiknak kedvezünk, hanem saját magunk nyerjük vissza a lelki békességünket. Ennek eredménye a szetetetteljes kapcsolat fenmaradása. Emberek vagyunk.
2021. ápr. 19. 09:53
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a vejed bocsánatot kért tőled, ugyanúgy te is kérj bocsánatot az apjától, hogy felemelted a hangod a fiával szemben. És ennyi.

Akkor megnyugszik ő is, és talán visszatér minden a régi kerékvágásba.

Nem kell ebből nagyobb problémát csinálni, nem ér annyit.

2021. ápr. 19. 13:48
 28/31 anonim ***** válasza:
52%

Én igenis kitekerem mindkét kezét ha egy nőre kezet emel.

Nem ezt kérdeztem. Azt kérdeztem, mi a különbség a két agresszív tahó viselkedése közt. MErt semmi. Te is olyan vagy, mint ő.

2021. ápr. 19. 13:50
 29/31 A kérdező kommentje:

28

Aha. Ha te mondod...

2021. ápr. 19. 14:33
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem CSAK a 28-as mondja, hanem mindenki, aki nem agreszív állat!
2021. ápr. 19. 14:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!