Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vajon meg fog romlani emiatt...

Vajon meg fog romlani emiatt a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

A lányom 5 éve ment férjhez. Amikor megismertem apatársat, egyből nagyon szimpatikus volt. Mi, a két férfi nagyon hamar megkaptuk a közös hangot és mondhatni a legjobb barátok lettünk. Végtelenül tisztelem őt (természetesen anyatársat is) és ő is engem. Mindenben segítünk egymásnak, járunk együtt nyaralni, kirándulni, szórakozni, stb, immár 8 éve.

Azonban ma mentem a lányomékhoz és segítettem nekik a kertben. Időközben átjött a feleségem is és mondták hogy apatárs is át fog jönni.

Viszont valamin bent összekaptak a fiatok és a feleségem próbálta csitítani őket, mert szerinte a veje nek volt igaza (nem tudom miről volt szó, nem is érdekel, én elhiszem hogy neki volt igaza és el is fogadom). Viszont amikor én bementem, a vejem pont az asztalt csapkodta és káromkodni kezdett (sosem láttam még így) és megindult a lányom felé (sosem ütné meg, de gondoltam hogy le akarja ordítani a fejét).

Akkor léptem közbe, és mondtam neki, hogy ha egyszer még a lányomra mer káromkodni vagy ne adj isten egy újjat is ráemel, akkor eltöröm a kezeit.

Ezután nem sokkal kibékültek, a vejem bocsánatot kért tőlem is és a lányomtól is, több mint egy órát beszéltünk, el is sírta magát nekem, hogy mennyire szégyenli magát.

Amikor minden megoldódott akkor hazamentünk, viszont most este hívott apatársat dühösen, hogy én az ő fiát fenyegetem. Elvileg akkor akart bejönni amikor folyt a vita és hallott mindent ezért inkább hazament de 'annyira bántotta amit a fiának mondtam' hogy nem tűrheti szó nélkül. És ezen összeszólalkoztunk.

Vajon megromolhat emiatt a kapcsolat?

2021. ápr. 18. 21:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Mi a fene az az apatárs/anyatárs?!?!
2021. ápr. 18. 21:23
 2/31 anonim ***** válasza:
72%
Már meg is romlott. Ő a fia pártján van, ha az meg is veri a lányodat.
2021. ápr. 18. 21:24
 3/31 anonim ***** válasza:
99%

Én nagyon szurkolok, hogy ne romoljon, és hú de örülnék, ha olyan törődő édesapám lenne, mint te.

Mindenki hibázik néha, és csak meg tudjátok beszélni művelt emberek módjára.

2021. ápr. 18. 21:25
 4/31 anonim ***** válasza:
57%
Te jó ég, megprobaltam mégegyszer elolvasni és értelmezni, de nem igazán ment.
2021. ápr. 18. 21:25
 5/31 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom a nászára gondolt.
2021. ápr. 18. 21:28
 6/31 A kérdező kommentje:

1

A fiú apja. Ezt jelenti az apatárs.

3

Köszönöm szépen, ez jól esett 🙂 igen, tudom hogy mindenki hibázik. Ezért kapott a vejem is tőlem egy második esélyt. Mert tudom hogy idegességében cselekedett, viszont nem bánom hogy közbeléptem.

2021. ápr. 18. 21:29
 7/31 A kérdező kommentje:

5

Mifelénk így mondják. Anyatárs és apatárs.

8/31 anonim ***** válasza:
67%

4-es: a kérdezö meg a vejének az apja (apatárs) jó kapcsolatban voltak eddig.

A kérdezö lánya meg a veje veszekedtek, a veje ordibált a lánnyal, a kérdezö meg meglehetösen bunkó stílusban beszólt a vejének.

Az apatárs hallotta az egészet és most haragszik a kérdezöre.

A kérdezö meg azt akarná megtudni, hogy ki fognak-e békülni az apatárssal.

9/31 anonim ***** válasza:
45%
Apatárs, anyatárs?? Egyszerűen nem értem, hogy ez mit jelent. Esetleg nem a nászanyós, nászapós?
 10/31 A kérdező kommentje:

8

Nem voltam bunkó. Csak tudatni akartam vele, hogy ha kezét emel rá, vagy szidkozódik neki, azt nem fogom szó nélkül hagyni.

9

Mifelénk így mondják. A vejem szülei az anyatárs és apatárs.

2021. ápr. 18. 21:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!