Vajon meg fog romlani emiatt a kapcsolatunk?
A lányom 5 éve ment férjhez. Amikor megismertem apatársat, egyből nagyon szimpatikus volt. Mi, a két férfi nagyon hamar megkaptuk a közös hangot és mondhatni a legjobb barátok lettünk. Végtelenül tisztelem őt (természetesen anyatársat is) és ő is engem. Mindenben segítünk egymásnak, járunk együtt nyaralni, kirándulni, szórakozni, stb, immár 8 éve.
Azonban ma mentem a lányomékhoz és segítettem nekik a kertben. Időközben átjött a feleségem is és mondták hogy apatárs is át fog jönni.
Viszont valamin bent összekaptak a fiatok és a feleségem próbálta csitítani őket, mert szerinte a veje nek volt igaza (nem tudom miről volt szó, nem is érdekel, én elhiszem hogy neki volt igaza és el is fogadom). Viszont amikor én bementem, a vejem pont az asztalt csapkodta és káromkodni kezdett (sosem láttam még így) és megindult a lányom felé (sosem ütné meg, de gondoltam hogy le akarja ordítani a fejét).
Akkor léptem közbe, és mondtam neki, hogy ha egyszer még a lányomra mer káromkodni vagy ne adj isten egy újjat is ráemel, akkor eltöröm a kezeit.
Ezután nem sokkal kibékültek, a vejem bocsánatot kért tőlem is és a lányomtól is, több mint egy órát beszéltünk, el is sírta magát nekem, hogy mennyire szégyenli magát.
Amikor minden megoldódott akkor hazamentünk, viszont most este hívott apatársat dühösen, hogy én az ő fiát fenyegetem. Elvileg akkor akart bejönni amikor folyt a vita és hallott mindent ezért inkább hazament de 'annyira bántotta amit a fiának mondtam' hogy nem tűrheti szó nélkül. És ezen összeszólalkoztunk.
Vajon megromolhat emiatt a kapcsolat?
Én nagyon szurkolok, hogy ne romoljon, és hú de örülnék, ha olyan törődő édesapám lenne, mint te.
Mindenki hibázik néha, és csak meg tudjátok beszélni művelt emberek módjára.
1
A fiú apja. Ezt jelenti az apatárs.
3
Köszönöm szépen, ez jól esett 🙂 igen, tudom hogy mindenki hibázik. Ezért kapott a vejem is tőlem egy második esélyt. Mert tudom hogy idegességében cselekedett, viszont nem bánom hogy közbeléptem.
5
Mifelénk így mondják. Anyatárs és apatárs.
4-es: a kérdezö meg a vejének az apja (apatárs) jó kapcsolatban voltak eddig.
A kérdezö lánya meg a veje veszekedtek, a veje ordibált a lánnyal, a kérdezö meg meglehetösen bunkó stílusban beszólt a vejének.
Az apatárs hallotta az egészet és most haragszik a kérdezöre.
A kérdezö meg azt akarná megtudni, hogy ki fognak-e békülni az apatárssal.
8
Nem voltam bunkó. Csak tudatni akartam vele, hogy ha kezét emel rá, vagy szidkozódik neki, azt nem fogom szó nélkül hagyni.
9
Mifelénk így mondják. A vejem szülei az anyatárs és apatárs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!