Ebben az összes ember egyforma.másik világba kellett volna születnem?
Figyelt kérdés
Talán régen az emberek tényleg beszélgettek egymással,ezt csak a régi öregek tudhatják. Már 10 éve ez megy,mindig is ez ment,hogy én írok másokra,pl facebookon és néha nem is válaszolnak vagy röviden,de akkor általában örülnek,és van hogy van egy kis párbeszéd,de ők soha nem írnának az életbe.ha találkozunk mindig jól elvagyunk,bulizgatunk sokat röhögünk,de általában mi megyünk mindenkihez.(mindenki házas,gyerekes,de mi is,csak másoknál megáll az élet,egymással se találkoznak) az összes barátunk és rokonunk ilyen,nem írnsk soha,mindenki elvan a családjával,szeretek fotókat és videókat mutogatni,látszólag senkit nem érdekel,de én ugy szeretnék másoktól fotókat nézni,az összes videókea is kivàncsi lennék,de nekik nincs is.sokkal intenzívebben tartanék kapcsolatot mindenkivel,és tudom,hogy kedvelnek minket,de az emberek se sokat találkoznak egymåssal. Miért vagyok ilyen? Szerintem az itt olvasóknak is fura vagyok,tényleg ugy érzem,nem ebbe a világba kellett volna születnem...van akinél szintén ez a szitu?2021. márc. 30. 04:08
21/22 anonim válasza:
Az utolsó megnyilvánulásodik még sajnáltalak is
Basszus te is egy igazi "nekem sokkal nagyobb bajaim vannak" ezért mindenki szeressen engem.
Attól h egymással nem beszélgetnek még mással lehet h igen.
Vagy egy nagy kommunában éltek h mindenki tudja kinek milyen ismerősei vannak
22/22 A kérdező kommentje:
Mindegy elfogadom a helyzetet :) pont azt mondom hogy a múltam ellenére vidám vagyok és általában pont a többiek viselkednek mindig ugy mintha rosszabb lenne nekik. Én soha nem szoktam sajmáltatni magam,de úgy érzem most egyvalakivel vitázok itt ,így most továbblépek :) 1-2 válaszért hálás vagyok akik átérzik ezt.
2021. márc. 30. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!